reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Aaa...Tyle się napisałam i wszystko wiatr porwał :p

Napiszę tylko, że wiem co u was, ale przez pogodę już nie mam siły każdej odpisywać więc życzę miłego dnia!!

U dziewczynek jest lepiej. Elence wyniki się poprawiły, na piątek ma zapisane usg główki i brzuszka. Ola będzie miała w czwartek. Jedzenie z butelki idzie powoli :) mała nie potrafi narazie opanować sztuki jedzenia i oddychania jednocześnie więc często zdażają się nam bezdechy. Jedzonko 10ml, zajmuje nam 40minut, bo w międzyczasie panienka musi trzy razy beknąć :p

Waga u Lenki nadal spada 1280g dziś, a u Oli jest przestuj i 1510g.

Ja już jestem w domku i odgrzewam gołąbki ze słoikia, a mąż z dzieciakami pojechali po sprzęty do ogrodu :D oby basen kupili :p

Ostatnia edycja:
reklama
4Dooda a wy generlanie macie w takim stylu domek czy tylko pokój córeczki będzie „góralski”?

2 lata temu kupiliśmy drewniany domek do remontu, dlatego też chcieliśmy zachować trochę taki góralski sentyment, na dole mamy tylko gdzieniegdzie elementy drewniane (belki, podłogi itp.), a górę kończymy robić calą w drewnie, tak w stylu domka z bali :), został nam właśnie ostatni pokoik :)

Katka ja stara psiara polecam ryż z kurczakiem. Psu można podać również smekte, nifurokzazyt czy jakieś osłonowe probiotyki !

Umieram z tej duchoty!

Ugotowałam pierwsza swoja pomidorowke w życiu ;) i ziwmiary z udkiem, ale ani ja ani P nie mamy chęci by jesc w ten upał ... :( ja chwilka drzemki i prysznic i na usg.

Wesolutka podobno bardzo dobry jest enfamil dha .

Rajo super ze mieszjacie sami ;)

Miłego i chłodnego wieczorku ;)

Hihi normalnie mam ochotę wystawić swojego tfk na allegro i kupić freestyle twin, razem z fotelikami bylibyśmu jakieś 3000tys do przodu...
Czyli praktycznie spłacilibyśmy wszystkie ratki za meble i nianie z monitorem.

Warto kombinować czy nie?

Ostatnia edycja:
Hania, wszystko zalezy od waszej sytuacji materialnej. Wiadomo ze 3000 to kupa kasy. Noi najwazniejsza kwestia, czy bedzie rownie wygodny dla dziewczynek?

A no Wesolutka kasa zawsze się przyda :) a nawet raty w banku to nic przyjemnego i byłabym zadowolona gdyby je spłacić.

Wielkościowo jest praktycznie taki sam. 5cm różnicy w wielkości gondoli. A już kiedyś pisałam, że ja spacerówkę mam zamiar kupić inną :)
Troszkę foteliki mnie martwią bo byłby bez testów adac, ale tyle ludzi jeździ i żyje...

No i sprawa druga będę 300zł w plecy :) zaoszczędzę 3k ale 300zł strace.

Mąż mówi, że oszalałam, a z drugiej strony że może i lepiej sprzedać, spłacić bank bo potem na nim jeszcze więcej stracimy.

Nie wiem kurcze, jednego jestem pewna za dużo kasy na wózek wyrzuciliśmy i za szybko decyzję podjeliśmy

przemyśl dokładnie, a masz mozliwość zobaczenia tego drugiego wozka na zywo? Poczytaj opinie. Zebys potem nie zalowala? A nie wymienili Wam juz raz wozka?

Wymienili, ale tym razem ja swój normalnie bym na portalu sprzedała :)

No właśnie z tym zobaczeniem to tak nie bardzo. A i opinii on za wiele nie ma. Tyle, że mi on tylko z gondolami potrzebny. Zresztą czy ten czy ten tfk. W sklepie by mi kasy nie zwrócili i towar wymieniają w podobnych granicach cenowych z tego co maja na stanie tak jak było z BJ.

reklama
Do góry