reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Aaa...Tyle się napisałam i wszystko wiatr porwał :p

Napiszę tylko, że wiem co u was, ale przez pogodę już nie mam siły każdej odpisywać więc życzę miłego dnia!!

U dziewczynek jest lepiej. Elence wyniki się poprawiły, na piątek ma zapisane usg główki i brzuszka. Ola będzie miała w czwartek. Jedzenie z butelki idzie powoli :) mała nie potrafi narazie opanować sztuki jedzenia i oddychania jednocześnie więc często zdażają się nam bezdechy. Jedzonko 10ml, zajmuje nam 40minut, bo w międzyczasie panienka musi trzy razy beknąć :p

Waga u Lenki nadal spada 1280g dziś, a u Oli jest przestuj i 1510g.

Ja już jestem w domku i odgrzewam gołąbki ze słoikia, a mąż z dzieciakami pojechali po sprzęty do ogrodu :D oby basen kupili :p

Ostatnia edycja:
reklama
4Dooda a wy generlanie macie w takim stylu domek czy tylko pokój córeczki będzie „góralski”?

2 lata temu kupiliśmy drewniany domek do remontu, dlatego też chcieliśmy zachować trochę taki góralski sentyment, na dole mamy tylko gdzieniegdzie elementy drewniane (belki, podłogi itp.), a górę kończymy robić calą w drewnie, tak w stylu domka z bali :), został nam właśnie ostatni pokoik :)

Katka ja stara psiara polecam ryż z kurczakiem. Psu można podać również smekte, nifurokzazyt czy jakieś osłonowe probiotyki !

Umieram z tej duchoty!

Ugotowałam pierwsza swoja pomidorowke w życiu ;) i ziwmiary z udkiem, ale ani ja ani P nie mamy chęci by jesc w ten upał ... :( ja chwilka drzemki i prysznic i na usg.

Wesolutka podobno bardzo dobry jest enfamil dha .

Rajo super ze mieszjacie sami ;)

Miłego i chłodnego wieczorku ;)

Hihi normalnie mam ochotę wystawić swojego tfk na allegro i kupić freestyle twin, razem z fotelikami bylibyśmu jakieś 3000tys do przodu...
Czyli praktycznie spłacilibyśmy wszystkie ratki za meble i nianie z monitorem.

Warto kombinować czy nie?

Ostatnia edycja:
Hania, wszystko zalezy od waszej sytuacji materialnej. Wiadomo ze 3000 to kupa kasy. Noi najwazniejsza kwestia, czy bedzie rownie wygodny dla dziewczynek?

A no Wesolutka kasa zawsze się przyda :) a nawet raty w banku to nic przyjemnego i byłabym zadowolona gdyby je spłacić.

Wielkościowo jest praktycznie taki sam. 5cm różnicy w wielkości gondoli. A już kiedyś pisałam, że ja spacerówkę mam zamiar kupić inną :)
Troszkę foteliki mnie martwią bo byłby bez testów adac, ale tyle ludzi jeździ i żyje...

No i sprawa druga będę 300zł w plecy :) zaoszczędzę 3k ale 300zł strace.

Mąż mówi, że oszalałam, a z drugiej strony że może i lepiej sprzedać, spłacić bank bo potem na nim jeszcze więcej stracimy.

Nie wiem kurcze, jednego jestem pewna za dużo kasy na wózek wyrzuciliśmy i za szybko decyzję podjeliśmy

przemyśl dokładnie, a masz mozliwość zobaczenia tego drugiego wozka na zywo? Poczytaj opinie. Zebys potem nie zalowala? A nie wymienili Wam juz raz wozka?

Wymienili, ale tym razem ja swój normalnie bym na portalu sprzedała :)

No właśnie z tym zobaczeniem to tak nie bardzo. A i opinii on za wiele nie ma. Tyle, że mi on tylko z gondolami potrzebny. Zresztą czy ten czy ten tfk. W sklepie by mi kasy nie zwrócili i towar wymieniają w podobnych granicach cenowych z tego co maja na stanie tak jak było z BJ.

reklama
Do góry