Wreście czas jest by cosik więcej skrobnąć i ogarnąć wasze rozmowy bo dość sporo naprodukowałyście
Emka sen miałaś niezły
ale pamiętaj należy je interpretować na opak
Co do chrzcin to ja za bardzo nie pomogę i myślę, że jakąś fajną pamiątkę uda wam się znaleźć.
Ps. Współczuję przeżyć ze śmieciarą, a swoją drogą śmiesznie to musiało wyglądać
Bubbles współczuję, nieudanej nocki, ale może dziś już będzie lepiej
zalanego laptopa często można odratować, więc tego życzę bo teraz kolejne wydatki niepotrzebne
Ania// kobito ty nadal masz ADHD
tyle jesteś w stanie wn domu ogarnąć... Kurcze jak masz tyle sił to wpadnij do mnie
pomoc mile widziana
Cieszę się, że zakupy miałaś udane.
Srebrne obrączki to dobry pomysł
ja też swojej ślubnej nie noszę bo złota nie lubię i mimo, że mamy dwukolorową to po ślubie zwiększyłam rozmiar obrączki, która A mi kupił jak zaczynaliśmymze sobą chodzić i do tej pory ją noszę. A ta prawdziwa w pudełeczku pomieszkuje, wyciągam na większe okazje w tym rocznice
Ps. Ania kurcze wybacz, że dopiero dziś, ale chciałam złożyć wam najszczersze życzenia. Sto lat razem w zdrowiu i szczęściu.
Soniafka, ty też kobieto masz powera
dobrze, że torba już spakowana.
Katka super, że wózek wyprany
Ty to masz już piękny tydzień na suwaczku... Hihi czas najwyższy torbę pakować
Fajnie, że małej basenik kupiliście. Dla dziecka to mega rozrywka. My teraz też musimy jakieś gadżety do ogrodu pokupować.
Emalia, super że już na zwolnieniu. Waga synka całkiem przyzwoita
A przeprawy z mężem widać sztormowe
oby wszystko wam się poukładało i jak najszybciej sypialnia była zrobiona
Bubbles, ah mi tez marzy się taki wielki basen
)
Smoky, dziękimza kciuki i mam nadzieję, że przez resztw dnia jakoś lżej Ci było
Sawi, kurcze dobrze, że jutro wizyta. Oszczędzaj się jak najwięcej.
Koko, ja tam bez ciąży na nic nie mam siły więc doskonale Cię rozumiem
Aiwpa, torcik piękny. Fajnie macie z tym basenikiem
zazdraszczam.
Aniaam super, że paczka doszła i że uwzględnili kolorystykę
hihi to mąż faktycznie "bezczelny" cholera, no żeby tak zdradzać ba legalu
- jak to dobrze, że to tylko sen
Jaoni jak dobrze, że mąż na dzień dobry składania nie rzuca mięsem
Fajnie, że wszystko dziś udało się wam ogarnąć. Idiotyczne zachowanie ludzi w labo no ale na to nie ma się żadnego wpływu niestety....
Hihi mnie w środę czeka meblowanie
Wesolutka, Ola sporo wam choruje :-( współczuję bardzo. Oby ten kaszel nie okazał się jedbak astmą... Ale alergia dla takiego maluszka to też uciążliwe gów..
Anusiaszymka, fajnie, że masz jeszcze siłę by pracować. Czasu pewnie i na wszystko brak, ale niedługo będzie lepiej. Super, że lala tak ładnie przestawiła się na spanie w nowym łóżku. Żeby z moim synkiem tak łatwo poszło
Choco, spacerek udany to najważniejsze. Fajnie, że jutro poznasz już termin CC
Kara, ah już tylko chwila i będziesz miała wolne to sobie odpoczniesz.
Amaliee nie no ta znajoma to jakaś pierdzielnięta... Olej i daj sobie spokój... Ciekawe czy ona w takiej sytuacji jechałaby na panieński... Niektórzy ludzie to mają ograniczony rozum...
Ann, dobrze że z mężem ok. Oby miał dobre uzbezpieczenie bo niestety tak jak Joani napisała w DE za wszystko naliczają setki euro...
No to nadrobiłam. Ja dziewczyny pisałam wam wszystko na bierząco więc teraz pozostaje mi tylko życzyć wam spokojnej nocki! Buziole :-*
Ps. Jutro niania i monitor przyjdą
zobaczę jak to wszystko wygląda w nocy czy faktycznie widać co dziecko robi.