reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Widze, że wszystkie mamy dziś masowe szczęście do paczek bo do mnie też przyszła paczka z ubrankami od mamy. Nacieszyć się nie mogę. :laugh2:

reklama
wiecie co no powiem wam że nie pisałam nic do nich bo pomyślałam że jak jest tyle kolorów (bo kilka było pokazanych) to jaki by się nie trafił spoko bo czy to zielony, żółty, pomarańcz to chłopak też ponosi, a różowy trafić to musiałabym mieć pecha haha no i się trafił, ale to nic to tylko jedna rzecz i tak pewnie szybko go zgubimy jak będzie tak jak pisałyście o smoczkach ;-)

sawi
dziewczyny masz jeszcze małe więc to rozwiązanie na kilka lat także racja, jak dorosną to będziesz myśleć.
Hania to fajnie że już masz wszystko, też bym chciała znaleźć taką komodę z przewijakiem jak ty w rozsądnej cenie :)
Koko ja pamiętam że za małolata na wodę w basenie to też się nie mogłam doczekać, trochę to trwało ;)

Dziewczyny czy ubranka dla dzieciaczków można normalnie suszyć w suszarce? Nic się z nimi nie stanie? Właśnie się przymierzam do prania wyprawki a dopiero co kupiliśmy suszarkę i zupełnie nie mam w tej kwestii doświadczenia. :confused:

Ostatnia edycja:
No właśnie też tak myślę. Ale kurcze jak wygooglowałam to mi wyskoczyły jakieś bzdury, że bawełniane ubranka mogą się sporo skurczyć i się zastanawiam czy to może być prawda. :sorry2:

witajcie :)

jestescie niemozliwe z iloscia postow do przeczytania :p

smoky, u nas bedzie Zuzanna :p wiec ja jestem za tym imieniem :) poza tym jakie jest zdrobnienie od Laury?

felicity, u nas tez Ola i wlasnie Zuzia hihihi :D

Bubbles, dla nas to ogromne koszty wiec odpuszczamy krew pepowinowa. Aczkolwiek wczoraj kumpela sprzedała mi info, że moga taką krew pobrac za friko, jesli zgodzisz sie ja przekazac dla potrzebujacych dzieci. A jesli Ty bys potrzebowala, a nikt jej wczesniej nie wykorzystal to mozna... takze musze to sprawdzic czy to jakie ssprawdzone info.

Ania, gratuluje werwy i urzadzenia pokoju Malej :) i po malu zazdroszcze bo u mnie pomyslu, kasy i czasu brak :D

Hania, hahaha zapomnialam o Twoim dowodzie :D a z kim lezysz? Fajne masz babeczki?
moze na oddziale gin-poł maja doradce laktacyjnego i pozycza Ci laktator, gdyby maz nie mogl podrzucic? :>
Lipa ze wyniki bez zmian...

Ann, ja prosiłam o chłopskie kolory i widzę, że na całe szczęście... :-D
My mamy zawalony cały pokój ju,z tmi rzeczami. Czekam aż w poniedziałek przyjdą komody i wtedy sie trochę zwolni mi miejsca. Za tydzień będzie łóżeczko, to też tam coś poupycham. Najbardziej nie przeszkadza mi wózek, bo naa jego widok micha mi si cieszy i o dziwo mężuś ładnie rozpakował, potestował jeżdżenie po domu i upodobał sobie rączkę, na której powiesił koszulę na jutro do pracy :-D Na necie nie ma jeszcze tego koloru, to jak cyknę jaką fotę, to wrzucę.
A kanapa to jeszcze chyba będzie dłuuuugo do wyboru, jutro mają mieć nowe na stanie i mam zamiar w końcu się zdecydować, bo mi już to ciąży....:no:
Dobra, idę ciąć M, bo już wzywa fryzjera ;-)
Ja też mam takie uczucie jakby igły mi wpychali a sikać od rzu się chce i tylko parę kropel le to pewnie mały uciska- jak ktoś miał zapalenie pęcherza, to podobny ból, tyle że chwilowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Sawi mam dokładnie to samo co ty. Myslę, że dzidzia naciska strasznie na pęcherz, gin mi mówił że jest strasznie nisko, może dlatego takie uczucie jakby coś z drogami moczowymi ??? Jak ja ukucne w rozkroku to czuję jakby mała miała za chwile wyjść...nie wiem czy to normalne?

Do góry