reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hania, aaa kumam, czyli chcesz zwalić najgorsze na meza ;)))
hahaha ale cos slyszalam o tych dobach faktycznie, ze ponizej 3 chyba nie placa :) wyjatkiem sa chyba porody, gdzie po 2 mozesz wyjsc, tyle ze juz nie dostajesz obiadu :D

Amaliee, ja mysle ze bedzie wszystko dobrze, a na nasz nfz kochany szkoda słów.

reklama
Miałam pracowity dzień i tu nie zaglądałam, a tyle się znów wydarzyło!

Hania - normalnie ręce opadają, za słodka kobieta jesteś ot co i system sobie z tym nie radzi! a na poważnie to faktycznie ostatnio dostajesz ciągle w kość, pociesz się tym, że fortuna kołem się toczy podobno, więc teraz należy spodziewać się samych dobrych rzeczy!! 3maj się kochana i zdrowiej!

Amaliee - rzeczywiście parodia z tą surowicą, czekaniem na wyniki badań i podejściem służby zdrowia !

co do zostawania samej w domu - uwielbiam i nie boję się :) burzy również się nie boję, lubię podziwiać błyskawice i liczyć sekundy do grzmotu...

po Ikei chodzić nienawidzę :pP wszystko odwrotnie niż Wy :p w ogóle nie przepadam za zbyt dużym wyborem i zakupami.
z dobrych wiadomości również i ja raty dostałam i już czekam na sprzęt AGD - ma być jutro.
ze złych - dziś w lędźwiowej części kręgosłupa ktoś powbijał mi szpile, wręcz ciągnęłam nogę jakby była sparaliżowana ;/// masakra jakaś. okej inne wątki nadrobię jutro.
Dobranoc

Ja teraz nie dostałam nawet kolacji ;)

Bo oni wyliczone mają, a ja doszłam nadprogramowo :))

Joani no to spokojnej nocki ;)
Oby Franek dał mamie odpocząć :)

Dzięki :-)
Bez jedzenia.. a to myślę, że oni w ogóle ci nic przez 3 dni nie dadza... cukier będzie wtedy w normie i szpitl zadowolony, że zaoszczędził na 3 plastrach mortadeli i margarynie... a no i pacjentkę uzdrowili, co się chwali ...:-D
Dobra wiem, poniosła mnie ułańska fantazja, ale padam już i lecę nyny
DOBREJ NOCKI BEZ BUDZENIA ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM :-)

A ja poszłam się zdrzemnąć o 20, wstałam o 23 i nie mogę zasnąć :/

Hania trzymam kciuki żeby się wszystko ustabilizowalo i żebyś mogła w piątek wyjść!

Amaliee cały czas kciuki za wyniki! Co do polskiej służby zdrowia to brak słów...

Dobrej nocy!

Joani, a ja byłabym skłonna w to uwierzyć :D

Spałam już i coś mnie obudziło. Nie lubię tak spać w obcym miejscu, jeszcze w dodatku w szpitalu...
No nic nie marudzę, przekręcę się na drugi boczek i może usnę dalej :)

Dobrej nocy.

Buziaki :-*

A ja mam taka alergie, zapchany nos, swedzące oczy, że nie mogę spać. Tego nie lubie w pobycie u Teściow, bo zdarzalo mi się już ale nigdy na tyle żebym spac nie mogla :/

Tak więc dziendobry :/

Dzień dobry :D

Wczoraj już bbyłam tak padnięta po tej ikei że szybciutko usnełam haha :) Natusia też śpi do teraz i nie obudziła się wg w nocy :)
Mąż odprawiony do pracy :) ja wstawiłam pranie co by fajnie schneło na balkonie :)
Kupiliśmy wczoraj organizer na zabawki wiszący i kosz na klocki więc mam dzisiaj co robić wszystkie pluszaki popiorę i inne zabawki pomyję :) jeszcze jak M przyjdzie pomierzymy połki zaniesiemy do oklejenia i wsio pokoik gotowy :) Lubię mieć co robić :)

Haniu kiedy te szpitale się Wam skończą... w sumie dobrze że teraz niż jak dziewczynki były by już w domku.. bo tego sam mąż by nie ogarnoł.. Ty sobie odpocznij wyluzuj nasz NFZ jest tak genialny że wyleczą Cie za wszystkie czasy hehe :) zdrówka :*

Ameliee ale lipa z tymi wynikami... ciekawe ile to potrwa.. Co do nfz nie będę się wypowiadać bo bym musiała co drugie słowo kropeczki robić :D mam nadzieję że jednak wyniki będą dobre i obejdzie się bez dodatkowych problemów :) małemu gry się podobały??:)

Choco współczuję alergii.. ja na szczęście nie mam.. ale potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz.. nie ma czegoś dla ciężarnych w aptece na to dziadostwo? żeby chociaż małą ulgę sprawiło?

Joani Franuś dał pospać?? moj zaś rojbruję całą noc cały dzień.. wogóle chyba nie sypia...:D Zakuupy udane??:)

Alicjaa burzy się nie boję ale jak wiem że wszyscy są w domu i są bezpieczni :) bo później myślę czy czasami nic się nikomu nie stało :)

powodzenia dziś na wizytach :)
buziaki

Hej Dziewczyny ;) ja dziś wcześnie wychodzę złożyć wnioski o nowe dokumenty i będzie z głowy. No i muszę się nauczyć nowego podpisu he ;) Łóżeczko jednak zostaje w pudle, czeka aż mąż przyjedzie bo ma chęć sam je złożyć ;-)

Hania
trzymaj się tam, szybko wyleczą, szybko wyjdzie :-)

Kciuki &&& za wizyty i udanego dnia Mamusie buziaki :*

reklama
Hania no nic, potraktuj szpital jako formę naładowania baterii, poczytaj, relaksuj się. Dobrze, że mąż już w domu, jak zobaczy ile roboty jest przy dzieciach to doceni Cię jeszcze bardziej ;-)Dzieciaki właśnie wstały, wczoraj spieliśmy się z mężem i wysprzątaliśmy mieszkanie, obiad mam więc zapowiada się całkowity luzik. Wieczorem mam wizytę, ciekawe jak tam moja mała dziewczynka. Mam też ostatnio dylemat z imieniem, podoba mi się Laura a mąż obstaje za Zuzanną, ja juz mam mętlik w głowie i chyba poczekam z decyzją do samego porodu. Które imię podoba Wam się bardziej???

Do góry