reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hania, aaa kumam, czyli chcesz zwalić najgorsze na meza ;)))
hahaha ale cos slyszalam o tych dobach faktycznie, ze ponizej 3 chyba nie placa :) wyjatkiem sa chyba porody, gdzie po 2 mozesz wyjsc, tyle ze juz nie dostajesz obiadu :D

Amaliee, ja mysle ze bedzie wszystko dobrze, a na nasz nfz kochany szkoda słów.

reklama
Miałam pracowity dzień i tu nie zaglądałam, a tyle się znów wydarzyło!

Hania - normalnie ręce opadają, za słodka kobieta jesteś ot co i system sobie z tym nie radzi! a na poważnie to faktycznie ostatnio dostajesz ciągle w kość, pociesz się tym, że fortuna kołem się toczy podobno, więc teraz należy spodziewać się samych dobrych rzeczy!! 3maj się kochana i zdrowiej!

Amaliee - rzeczywiście parodia z tą surowicą, czekaniem na wyniki badań i podejściem służby zdrowia !

co do zostawania samej w domu - uwielbiam i nie boję się :) burzy również się nie boję, lubię podziwiać błyskawice i liczyć sekundy do grzmotu...

po Ikei chodzić nienawidzę :pP wszystko odwrotnie niż Wy :p w ogóle nie przepadam za zbyt dużym wyborem i zakupami.
z dobrych wiadomości również i ja raty dostałam i już czekam na sprzęt AGD - ma być jutro.
ze złych - dziś w lędźwiowej części kręgosłupa ktoś powbijał mi szpile, wręcz ciągnęłam nogę jakby była sparaliżowana ;/// masakra jakaś. okej inne wątki nadrobię jutro.
Dobranoc

Ja teraz nie dostałam nawet kolacji ;)

Bo oni wyliczone mają, a ja doszłam nadprogramowo :))

Joani no to spokojnej nocki ;)
Oby Franek dał mamie odpocząć :)

Dzięki :-)
Bez jedzenia.. a to myślę, że oni w ogóle ci nic przez 3 dni nie dadza... cukier będzie wtedy w normie i szpitl zadowolony, że zaoszczędził na 3 plastrach mortadeli i margarynie... a no i pacjentkę uzdrowili, co się chwali ...:-D
Dobra wiem, poniosła mnie ułańska fantazja, ale padam już i lecę nyny
DOBREJ NOCKI BEZ BUDZENIA ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM :-)

A ja poszłam się zdrzemnąć o 20, wstałam o 23 i nie mogę zasnąć :/

Hania trzymam kciuki żeby się wszystko ustabilizowalo i żebyś mogła w piątek wyjść!

Amaliee cały czas kciuki za wyniki! Co do polskiej służby zdrowia to brak słów...

Dobrej nocy!

Joani, a ja byłabym skłonna w to uwierzyć :D

Spałam już i coś mnie obudziło. Nie lubię tak spać w obcym miejscu, jeszcze w dodatku w szpitalu...
No nic nie marudzę, przekręcę się na drugi boczek i może usnę dalej :)

Dobrej nocy.

Buziaki :-*

A ja mam taka alergie, zapchany nos, swedzące oczy, że nie mogę spać. Tego nie lubie w pobycie u Teściow, bo zdarzalo mi się już ale nigdy na tyle żebym spac nie mogla :/

Tak więc dziendobry :/

Dzień dobry :D

Wczoraj już bbyłam tak padnięta po tej ikei że szybciutko usnełam haha :) Natusia też śpi do teraz i nie obudziła się wg w nocy :)
Mąż odprawiony do pracy :) ja wstawiłam pranie co by fajnie schneło na balkonie :)
Kupiliśmy wczoraj organizer na zabawki wiszący i kosz na klocki więc mam dzisiaj co robić wszystkie pluszaki popiorę i inne zabawki pomyję :) jeszcze jak M przyjdzie pomierzymy połki zaniesiemy do oklejenia i wsio pokoik gotowy :) Lubię mieć co robić :)

Haniu kiedy te szpitale się Wam skończą... w sumie dobrze że teraz niż jak dziewczynki były by już w domku.. bo tego sam mąż by nie ogarnoł.. Ty sobie odpocznij wyluzuj nasz NFZ jest tak genialny że wyleczą Cie za wszystkie czasy hehe :) zdrówka :*

Ameliee ale lipa z tymi wynikami... ciekawe ile to potrwa.. Co do nfz nie będę się wypowiadać bo bym musiała co drugie słowo kropeczki robić :D mam nadzieję że jednak wyniki będą dobre i obejdzie się bez dodatkowych problemów :) małemu gry się podobały??:)

Choco współczuję alergii.. ja na szczęście nie mam.. ale potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz.. nie ma czegoś dla ciężarnych w aptece na to dziadostwo? żeby chociaż małą ulgę sprawiło?

Joani Franuś dał pospać?? moj zaś rojbruję całą noc cały dzień.. wogóle chyba nie sypia...:D Zakuupy udane??:)

Alicjaa burzy się nie boję ale jak wiem że wszyscy są w domu i są bezpieczni :) bo później myślę czy czasami nic się nikomu nie stało :)

powodzenia dziś na wizytach :)
buziaki

Hej Dziewczyny ;) ja dziś wcześnie wychodzę złożyć wnioski o nowe dokumenty i będzie z głowy. No i muszę się nauczyć nowego podpisu he ;) Łóżeczko jednak zostaje w pudle, czeka aż mąż przyjedzie bo ma chęć sam je złożyć ;-)

Hania
trzymaj się tam, szybko wyleczą, szybko wyjdzie :-)

Kciuki &&& za wizyty i udanego dnia Mamusie buziaki :*

reklama
Hania no nic, potraktuj szpital jako formę naładowania baterii, poczytaj, relaksuj się. Dobrze, że mąż już w domu, jak zobaczy ile roboty jest przy dzieciach to doceni Cię jeszcze bardziej ;-)Dzieciaki właśnie wstały, wczoraj spieliśmy się z mężem i wysprzątaliśmy mieszkanie, obiad mam więc zapowiada się całkowity luzik. Wieczorem mam wizytę, ciekawe jak tam moja mała dziewczynka. Mam też ostatnio dylemat z imieniem, podoba mi się Laura a mąż obstaje za Zuzanną, ja juz mam mętlik w głowie i chyba poczekam z decyzją do samego porodu. Które imię podoba Wam się bardziej???

Do góry