reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Choco kłopoty w pracy męża są nie od dziś więc to akurat mnie nie martwi :)

Gorzej z innymi sprawami.

Plus sytuacji jest taki, że jest szansa wyjścia już w piątek o ile cukry nie będą szaleć. Wczesnie mnie nie wypisza na bank bo im NFZ nie zapłaci. Chory system :p

reklama
No wiem jak jest z nasza służba zdrowia, swoje trzeba odlezec żeby im zaplacili. Skoro już tam jesteś to obiecaj że odpoczniesz - może nie w tropikach ale zawsze :) będziesz mieć niższy cukier i odpoczynek :)
Pamiętaj liczy się podejście ;)

witam sie na szybciutko.

Hania, oj jeszcze tego Wam bylo trzeba... lezysz chociaz w tym szpitalu co Dziewczynki?
A maz teraz bardzo sie przyda, a do pazdziernika na pewno cos znajdzie!

Wesolutka, a gdzie tam ;)

Ja jestem we Włocławku. Panny w Bydgoszczy :p

Hihi, a co do męża to on w październiku do Niemiec jedzie. Nie czyta się dokładnie moich postów :D

Amaliee będzie dobrze :) a swoją drogą to też jajca z tym ich wpisywaniem szczepień. Ospa pod tężcem :dry: :eek: takie rzeczy tylko w Polsce.

A z dobrych wiadomości to był u męża kurier w pracy. Z banku. I raty na meble i nianie z monitorem mamy załatwione ;)

Za to mąż powiedział, że nie pojedzie z małym na szczepienie i dziewczynkom pampersów też nie zawiezie bo on nie wie co z dziećmi zrobić :dry:

Ale nie będę się denerwować :) głupota mu minie to pojedzie :))

Ostatnia edycja:
Hania, bo ja wlasnie te Niemcy kojarzylam z wyjazdem teraz :p Ale jak zwykle mi sie po.. mylilo :)

Tyyyyyy no to masz relaks, nie odpoczelas po porodzie, to teraz przymusowy odpoczynek i do tego szpitalne jedzonko... mmm :]

Haniu szybkiego uregulowania cukrów, domyślam się, że całej rodzinie ciężko ale z pewnością dacie radę i mam nadzieję, że teraz już będzie ze wszystkim do przodu.

Hania, ale moze z tym szczepieniem troche racji ma... jeszcze jakby sie goraczka pojawila, to maz na zawal padnie ;) i wtedy to juz wszystkie szpitale w okolicy obstawicie ;)

A tak serio, to korzystaj z tego odpoczynku i kladz sie do spania :)

Amaliee, kciuki caly czas zacisniete. A co mowil lekarz gdybys jednak sie zarazila i za 3 tyg pojawila sie wysypka? Antybiotyk?

Wesolutka, ale on nie ma zbyt wielkiego pojęcia o mmr czy o nopie. Dla niego coś takiego to abstrajcja więc by się zbytnio nie przejmował i najgorsza ze szczepionek byłaby za mną ;)

To ja czas na przyjemnościach spędzam a tu takie cuda się dzieją- Hania, nie ma jak przymusowe wakacje. No ale pewnie sama byś nie ustabilizowała tego cukru... To masz teraz niańkę w domu na pełny etat ;-) Powodzenia, żeby wszystko się unormowało.
Amalie, bądź dobrej myśli, że jednak cię to ominie. A to rzeczywiście powinno być na cito robione i w ciąży surowica za 0 zł... ale to jak zwykle nasze życzenia...
Ja pół dnia w sklepach i padam już.. mam nadzieję, że znowu mały da mi dzisiaj pospać ;-)

reklama
Amaliee a bo to głupi system w tym kraju jest.

Ze mną teraz było tak samo. Dostałam skierowanie na glukozę. Ale wynik byłby pojutrze, a że lekarka na urlop to jeżeli chcę pomocy to mam robić na cito prywatnie.

I po co mi ubezpieczenie ja się pytam??
By z byle sraczką kazali mi 3dni w szpitalu leżeć bo im fundusz kasy nie zwróci? :rolleyes::what:

Do góry