reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

No to mam wyniki

Na czczo 178
Po godzi 215
Po dwóch 249

Masakra, czekam już na wizytę i jak wiem jakie są wyniki to normalnie cukier mózg mi zalewa i jestem totalnie zamulona

reklama
widzę że wszystkie tu lubimy ten sklep hehe :) Sawi to prawda zawsze coś się kupi chociaż pierdołkę :)

Hania no wyniki... masakra.. ciekawe co diabetolog powie ;/

O boshe, Hania.... no to niestety czeka cię leczenie.
Zbieram się powoli i ruszamy na podbój sklepu.. oby karta nie odmówiła posłuszeństwa ;-)

Ojej Hania wspolczuje!! Cukrzyca to naprawde straszna choroba... Moja mama ma typu drugiego. Oby udalo sie jednak unormowac te cukry &&&

Mi maz dzisiaj dal troche wolnego i biegam po sklepach :) ciuszki upolowalam w H&M ale takie juz wieksze :)

Hania , o ja pierdziele... akurat teraz.. no masakra.. jak byście mało na głowie mieli... no ale co zrobisz musisz zadbać też o siebie kochana :* przykro mi że tak musi być ;/

reklama
Właśnie nie wiem co z dzieciakami :( mąż wolnego na bank nie dostanie, a przynajmniej nie w tym tyg. No chyba, że na l4 pójdzie.

Najwyżej go zwolnią wcześniej. Miał niby do września jeszcze tu pracowac, ale pewnie dadzą mu odprawę - ja tę opcję chciałam odrazu, ale on boi się że nudzić sie do października będzie) i teraz podziękują jak im powie że znów musi na zwolnienie iść :(

No nic jadę do szwagierki i tam na niego poczekam.

Dobrze, że dziś żadne paczki zakupowe nie doszły.

Ostatnia edycja:
Do góry