reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee ja mam termin na 2 września, więc muszę się jakoś uporać z tym na początku sierpnia hahah xD a na początku ciąży to twierdziłam, że na bank już wszystko w połowie lipca będę miała naszykowane :p

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi:) też tak zrobimy że zaprosimy rodzicow na kawkę i ciach i wsio :) bo ani za bardzo kasy ani chęci na imprezkę :) jeszcze jakieś cisto muszę wymyślić :)

Amelie teściową masz wprost chyba najlepszą :p nic tylko zazdrościć...
Bawiłyśmy się razem myśmy 10 sierpnia byli z weselu u kuzyna męża na którym M był świadkiem :)

shiran to jutro się napatrzysz na łóżeczko :)

choco to macie faktycznie imprezowy sierpień :) my mamy taki lipiec właśnie co chwilę ktoś urodziny :)

Ja chce mieć wszystko gotowe do połowy sierpnia :) poźniej na sam koniec już tylko łóżeczko się poskłada i wsio :)

dzisiaj jedziemy do ikei po różne pierdołki :) fajnie bo uwielbiam tak jechać i oglądać :) a i obiad odpada bo pójdziemy tam coś zjeść :)

Joani hehe fajne widoki :) jeszcze Ci się zbrzydną :p

Ostatnia edycja:
A no ja już po pobraniach :)

Tym razem były trzy. Niedługo po wyniki będę jechać. I cały czas na głodniaka bo nie opłaca mi się tylko dla siebie zupy grzać. Jak wrócimy już w trójkę to zjemy.

Ale normalnie w tym labo myślałam, że ducha wyzionę :confused:
Dzwoniłam też do ginki do bydg i przełożyła mi wizytę na dopiero za miesiąc. W takim razie postanowiłam się umówić do mojego lekarza tu na miejscu i w piątek idę.

Jak będę wracać od diabetologa to może do fotografa podjadę, ale to jeszcze zobaczę bo jutro i tak muszę do Włocławka przyjechać w końcu Dominika na tę nieszczęsną mmr zaszczepić... :p

A wiecie, że wczoraj po południu zrobiłam eklerki z kremem i toffi. Na wierzchu polewa z czekolady. A ta moja chołota kochana z mężem na czele stwierdzili, że oni nie lubią, no i niedawno sięgałam z szafki inkę, a tam już śladu po eklerkach nie ma :p mąż co nie lubi wszystkie opracował :D

Ania// udanych zakupów:tak: Ja też lubię tam chodzić po Ikei, ale mój Mąż już mniej:-D

Choco no zapowiada się imprezowy miesiąc, a później będziemy oblewać jak się zaczniemy "rozpakowywać":D

A_nka kobieto zjedz coś, żebyś gdzieś po drodze nie padła! Chociaż jakąś kanapkę czy coś, bo na głodniaka przy takiej pogodzie to nic mądrego;-) Trzymam kciuki za wyniki.

My akurat musimy pokupować rożne pierdołki do pokoju dzieci :) rożne organizery i pudełeczka :) a przy okazji koledze szafe przewieziemy bo mamy większe autko :)

reklama
też lubię Ikea
i mogę jechać tam i szwendać się bez kupowania
ale zawsze i tak coś sie kupi
nawet pierdółke (świeczki,doniczke,ścierki itp...)

i bym chętnie się wybrałą teraz

Do góry