reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee ja mam termin na 2 września, więc muszę się jakoś uporać z tym na początku sierpnia hahah xD a na początku ciąży to twierdziłam, że na bank już wszystko w połowie lipca będę miała naszykowane :p

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi:) też tak zrobimy że zaprosimy rodzicow na kawkę i ciach i wsio :) bo ani za bardzo kasy ani chęci na imprezkę :) jeszcze jakieś cisto muszę wymyślić :)

Amelie teściową masz wprost chyba najlepszą :p nic tylko zazdrościć...
Bawiłyśmy się razem myśmy 10 sierpnia byli z weselu u kuzyna męża na którym M był świadkiem :)

shiran to jutro się napatrzysz na łóżeczko :)

choco to macie faktycznie imprezowy sierpień :) my mamy taki lipiec właśnie co chwilę ktoś urodziny :)

Ja chce mieć wszystko gotowe do połowy sierpnia :) poźniej na sam koniec już tylko łóżeczko się poskłada i wsio :)

dzisiaj jedziemy do ikei po różne pierdołki :) fajnie bo uwielbiam tak jechać i oglądać :) a i obiad odpada bo pójdziemy tam coś zjeść :)

Joani hehe fajne widoki :) jeszcze Ci się zbrzydną :p

Ostatnia edycja:
A no ja już po pobraniach :)

Tym razem były trzy. Niedługo po wyniki będę jechać. I cały czas na głodniaka bo nie opłaca mi się tylko dla siebie zupy grzać. Jak wrócimy już w trójkę to zjemy.

Ale normalnie w tym labo myślałam, że ducha wyzionę :confused:
Dzwoniłam też do ginki do bydg i przełożyła mi wizytę na dopiero za miesiąc. W takim razie postanowiłam się umówić do mojego lekarza tu na miejscu i w piątek idę.

Jak będę wracać od diabetologa to może do fotografa podjadę, ale to jeszcze zobaczę bo jutro i tak muszę do Włocławka przyjechać w końcu Dominika na tę nieszczęsną mmr zaszczepić... :p

A wiecie, że wczoraj po południu zrobiłam eklerki z kremem i toffi. Na wierzchu polewa z czekolady. A ta moja chołota kochana z mężem na czele stwierdzili, że oni nie lubią, no i niedawno sięgałam z szafki inkę, a tam już śladu po eklerkach nie ma :p mąż co nie lubi wszystkie opracował :D

Ania// udanych zakupów:tak: Ja też lubię tam chodzić po Ikei, ale mój Mąż już mniej:-D

Choco no zapowiada się imprezowy miesiąc, a później będziemy oblewać jak się zaczniemy "rozpakowywać":D

A_nka kobieto zjedz coś, żebyś gdzieś po drodze nie padła! Chociaż jakąś kanapkę czy coś, bo na głodniaka przy takiej pogodzie to nic mądrego;-) Trzymam kciuki za wyniki.

My akurat musimy pokupować rożne pierdołki do pokoju dzieci :) rożne organizery i pudełeczka :) a przy okazji koledze szafe przewieziemy bo mamy większe autko :)

reklama
też lubię Ikea
i mogę jechać tam i szwendać się bez kupowania
ale zawsze i tak coś sie kupi
nawet pierdółke (świeczki,doniczke,ścierki itp...)

i bym chętnie się wybrałą teraz

Do góry