reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Zrob malej kleik ryzowy, ryz trzeba rozgotowac, a zeby bylo szybciej mozna go w mlynku zmielic i wtedy ugotowac i bez zadnego cukru ani nic troche niech zje :)
Eh apteczne zakupy tez mam z glowy i ponad 500 mniej ale za to wyprawka juz prawie cala skompletowana :) nie mam tylko przewijaka i pampersy i mokre husteczki kupie na koniec no i wozek do odbioru w polowie sierpnia :)

reklama
dzis jej ugotowalam wlasnie taki ryz sam, i zjadla 2 lyzki a potem wypluwala... myslalam ze moze dac jablka do tego jutro, bedzie smaczniejsze?

Wesolutka banany najlepsze na wszystko :)

Hania niezle z ta kasa no ale male dzieci to duze wydatki niestety.

Soniafka wlasnie przeczytalam ze w 32 tyg ciazy dzieci odwroconych glowa do gory jest jakies 30% a w 37 tyg jest ich 3% takze masz jeszcze szanse na to ze sie odwroci :) moja mala na ostatnim spotkaniu z polozna tez byla glowa do gory, nastepne spotkanie mam za tydz we wtorek i tez jestem ciekawa czy sie odwrocila :)

Owocow sie nie je przy biegunce i wogole cukrow powinno sie unikac, to jak nie ryz to ugotowana marchewka jeszcze moze byc i mocna gorzka czarna herbat no i odgazowana coca cola bo nalewka z orzechow chyba nie wchodzi w gre, chyba ze taka na cukrze, ale malo kto robi takie cos a ratuje w najgorszych sytuacjach :)

i banany o tak banany mozna :)

o to cora jest bananowa, w przeciwienstwie do mnie to moze z ryzem jej to dam...
marchwianke dzisiaj zrobilam i podalam jej do picia ale tez ja otrzepywalo...
Teraz spi spokojnie i temperatura super 36,7...

Dziewczyny klikac.. 200 pierwszych mam dostaje purelan :) Kocham cię mamusiu - konkurs - BabyBoom.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wesolutka ja ogólnie wiem, że wszystko kosztuje tylko naraz praktycznie u nas tyle kasy poszło... :-(

Współczuję Oli biegunki i polecam zupkę ziemniaczaną u nas się sprawdza :)

Hania o kurcze powalająca kwota za zakupy apteczne :-/ swoją drogą to dziwne ze musisz dziewczynkom pieluchy do szpitala dawać, to oni powinni je zapewniać podczas pobytuWesolutka zdrówka dla córeczki!Już nam sie gotują kolby kukurydzy i będzie wyżerka wieczorna :p z masełkiem i solą mniaaam. Szaleję trochę na allegro i dziś zamówiłam dzieciom łóżko piętrowe, muszę jeszcze pościeli poszukać, mała chce z księżniczkami a synek z angry birds. Juz czas młodą z łóżeczka odprawić bo coraz mniej czasu do porodu..

Smoky ja też myślałam, że to oni dają ale już drugi raz zawożę wiem, że inne mamy też kupują więc chyba tak się robi. W końcu nie znam szpitala co po porodzie donoszonemu noworodkowi pieluchy funduje. U nas też normalnie wszystko swoje mieć trzeba było.

Wesolutka mojej Majce na biegunkę praktycznie zawsze pomaga Enterol 250 w saszetkach. Jedna/ dwie dziennie i działają cuda. Ten specyfik uratował Maję przed szpitalem także komu mogę to polecam z czystym sumieniem.

reklama
Wesolutka85 Marchewka surowa to przeczyszcza, sok szczególnie, a ugotowana zapycha, a z aptecznych specyfikow to smecta jeszcze jest dobra, mam nadzieje ze cos pomoze

Do góry