reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja nie wiem sama :-( mam tylko leki, witaminy, butelki 4 paczki pieluch dwa wielopaki chusteczek, smoczki, klipsy, termoopakowania, gąbkę, kosmetyki dla dziewczynek, te cążki, szczotkę itd, patyczki, płatki, katarek, plastry, podkłady higeniczne, sudocrem, bephanten, szczotka do butelek, sól fizjologiczna, ibum, paracetamol, ulgix, woda morska to kupiłam razy dwq.
Multilac kupiłam 4opakowania u nas zawsze po chorobach to potrzebne, nasivin, czopki glicerynowe i 4opqk wit,d3 to wszystko

Ostatnia edycja:
Amaliee ja kupuję te dla wcześniaków do 2 kg befor newborn:( bo one do szpitala potrzebne i je raczej tylko w aptece dostanę

Choco to są dla wcześniaków specjalne. Je przeważnie w aptece się kupuje :( nie widziałam w sklepie żadnym

Kara oj nawet poczwórny wydatek bo i kubek 360st zamówiłam domiśkowi i leki też i dla nelki i dominika więc może wcale nie jest tak źle

w sumie pewnie większość z nas wydało blisko 500zł, albo wydałoby gdyby nie kupować minimum bo nie wiadomo przy pierwszych dzieciach co się sprawdzi, a ty masz podwójnie zrobić zakupy więc to dlatego, ale ile radości będzie jak już dziewczyny zabierzecie do domu :)

reklama
dokładnie potwierdzam co napisała o tabletkach felicity. Mnie też gin mówił o mini tabletkach i wymienial wlasnie cerazette i jakis odpowiednik chyba na A (o ie dobrze pamietam)

maltanka udanego i spokojnego odpoczynku :)

Hania, w Krakowie, za "caly etat" chca Panie min. 1600 zl, wiec wydaje mi sie to rozsadna oferta :)
dla pocieszenia powiem Ci ze ja juz w tym miesiacu wydalam ponad 600 w aptece (alergia meza, moja choroba, Oli choroba + witaminy).

Dziewczyny, co przygotowywać małej do jedzenie podczas tych biegunek? Niby jakies wielkiej katastrofy nie ma, bo 3 luzne kupy, ale ten stan podgoraczkowy caly czas jest 37,6 jak ja kladlam. A widac ze nie ma sily ani humoru... Tak mi jej szkoda :(

Do góry