reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Bigbi haha dobre zajecia, myslisz tylko kiedy to sie skończy,a nie o zajeciach

Ale ostatnio moja bratowa jak rodzila opowiada ze przywiezli kobiete zaplakana i polona pyta czego placze,no bo sie boi,a czego,bolu,a ktore dziecko,no szóste,połączyli jej kroplówkę 20 minut i po sprawie :)

Maddlena tak jest moj do tej pory ma takie dni ze rano mu się nie chce iść do przedszk.a potem nie chce wracać

Ja czekam właśnie u lekarza i jeszcze sobie posiedze bo 3 babki przedemna

reklama
Dooda, swietna kuchnia! Bardzo w moim stylu :)
Ja też dzisiaj 3 rzuty prasowania, ale poki co ciuchynasze i Oli biezace i te nowe , ktore kupilam na wyprzedazach :p

łoo matko, nie mogę wciąż nadrobić wszystkiego co naskrobałyście, najpierw wyjazd, potem wesele, teraz Maja chora, a od poniedziałku będzie remont brak wody i Bóg wie co jeszcze.
Póki co podczytuje ile się da i kiedy się da, ale wciąż ktoś mi w domu przeszkadza :p

Hania - kciuki zaciśnięte za Malutkie! dzielne dziewczynki

co do wspominek porodowych to mnie aż ciarki przechodzą jak pomyślę o pierwszym swoim porodzie, więc staram się jeszcze nie myśleć.
powoli u mnie zaczynają się problemy ze spaniem w nocy, no i nie mogę swobodnie przeturlać się z boku na bok tylko jakbym ciężary dźwigała :p

spokojnego wieczorku,lecę do chorej mojej małej gwiazdy.

Dooda, swietna kuchnia! Bardzo w moim stylu :)
Ja też dzisiaj 3 rzuty prasowania, ale poki co ciuchynasze i Oli biezace i te nowe , ktore kupilam na wyprzedazach :p

Dzięki Wesolutka :), ja praktycznie wyjęłam rzeczy po synku i zaledwie kilka nowych, chyba nic z bodziaków, śpiochów, półśpiochów, bluzeczek, sweterków,pajaców nie będę kupowała, większość mam w bieli więc sie nada, wiem że przy Nikosiu chyba połowy nie ubrałam. Pozostaje mi jedynie coś z sukieneczek i "różowego" dokupić :).

Mam pytanki ile pieluch terowych może być potrzebnych...już nie pamietam ?

o jej dziewczyny, za 2 dni ślub a ja mam humor jak z horroru :( nie wiem jak to opisać.. oby to tylko stres, bo tylko stresuję innych.

o jej dziewczyny, za 2 dni ślub a ja mam humor jak z horroru :( nie wiem jak to opisać.. oby to tylko stres, bo tylko stresuję innych.

Ann to normalne, musisz to przetrzzymać, a najlepiej nie mysleć, napewno wszystko pójdzie po Waszej mysli ;-)

Właśnie weszłam na sierpniówki i widzę, że kolejna mama się rozpakowała (34 tc) dzieciaczki 2600,2400 ...o kurcze za chwilę pora na nas:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Wesolutka mnie wody odeszły o 2 i zaraz zaczęły się skurcze ale w sumie niezbyt mocne, do 8 rano byłam praktycznie padnięta a rozwarcie minimalne, potem oxy i od 11 już parte ale rozwarcia pełnego brak... dopiero po 14 ale córa i tak okazała się za duża i decyzja o cc... mam nadzieję, że tym razem cc będzie od razu albo córka mniejsza...

Do góry