reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Bigbi haha dobre zajecia, myslisz tylko kiedy to sie skończy,a nie o zajeciach

Ale ostatnio moja bratowa jak rodzila opowiada ze przywiezli kobiete zaplakana i polona pyta czego placze,no bo sie boi,a czego,bolu,a ktore dziecko,no szóste,połączyli jej kroplówkę 20 minut i po sprawie :)

Maddlena tak jest moj do tej pory ma takie dni ze rano mu się nie chce iść do przedszk.a potem nie chce wracać

Ja czekam właśnie u lekarza i jeszcze sobie posiedze bo 3 babki przedemna

reklama
Dooda, swietna kuchnia! Bardzo w moim stylu :)
Ja też dzisiaj 3 rzuty prasowania, ale poki co ciuchynasze i Oli biezace i te nowe , ktore kupilam na wyprzedazach :p

łoo matko, nie mogę wciąż nadrobić wszystkiego co naskrobałyście, najpierw wyjazd, potem wesele, teraz Maja chora, a od poniedziałku będzie remont brak wody i Bóg wie co jeszcze.
Póki co podczytuje ile się da i kiedy się da, ale wciąż ktoś mi w domu przeszkadza :p

Hania - kciuki zaciśnięte za Malutkie! dzielne dziewczynki

co do wspominek porodowych to mnie aż ciarki przechodzą jak pomyślę o pierwszym swoim porodzie, więc staram się jeszcze nie myśleć.
powoli u mnie zaczynają się problemy ze spaniem w nocy, no i nie mogę swobodnie przeturlać się z boku na bok tylko jakbym ciężary dźwigała :p

spokojnego wieczorku,lecę do chorej mojej małej gwiazdy.

Dooda, swietna kuchnia! Bardzo w moim stylu :)
Ja też dzisiaj 3 rzuty prasowania, ale poki co ciuchynasze i Oli biezace i te nowe , ktore kupilam na wyprzedazach :p

Dzięki Wesolutka :), ja praktycznie wyjęłam rzeczy po synku i zaledwie kilka nowych, chyba nic z bodziaków, śpiochów, półśpiochów, bluzeczek, sweterków,pajaców nie będę kupowała, większość mam w bieli więc sie nada, wiem że przy Nikosiu chyba połowy nie ubrałam. Pozostaje mi jedynie coś z sukieneczek i "różowego" dokupić :).

Mam pytanki ile pieluch terowych może być potrzebnych...już nie pamietam ?

o jej dziewczyny, za 2 dni ślub a ja mam humor jak z horroru :( nie wiem jak to opisać.. oby to tylko stres, bo tylko stresuję innych.

o jej dziewczyny, za 2 dni ślub a ja mam humor jak z horroru :( nie wiem jak to opisać.. oby to tylko stres, bo tylko stresuję innych.

Ann to normalne, musisz to przetrzzymać, a najlepiej nie mysleć, napewno wszystko pójdzie po Waszej mysli ;-)

Właśnie weszłam na sierpniówki i widzę, że kolejna mama się rozpakowała (34 tc) dzieciaczki 2600,2400 ...o kurcze za chwilę pora na nas:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Wesolutka mnie wody odeszły o 2 i zaraz zaczęły się skurcze ale w sumie niezbyt mocne, do 8 rano byłam praktycznie padnięta a rozwarcie minimalne, potem oxy i od 11 już parte ale rozwarcia pełnego brak... dopiero po 14 ale córa i tak okazała się za duża i decyzja o cc... mam nadzieję, że tym razem cc będzie od razu albo córka mniejsza...

Do góry