reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hania przy tym co masz teraz na głowie to świetnie sobie radzisz! A jak jest takie wolne to zawsze się wszystkim miesza... super że księżniczki robią postępy :) kciuki nadal zaciśnięte, szczególnie za Elenke żeby operacja nie była potrzebna!

Wesolutka szkoda że nie wiedziałam, chcesz pewnie i tak ciężko by nam się było zorganizować dzisiaj... Koniecznie zdaj relację jak było!

reklama
Ale męczący dzień jakiś... domek posprzątany na tip top i leżymy teraz i palcem kiwnąć się nie chce. Na szczęście odkurzacz wymienili bez żadnych problemów i mąż śmigał po domu i jakieś turbo szczotki próbował.. ale dywanik wygląda jak nowy, sama byłam w szoku.
Ja dzisiaj też rachubę czasu straciłam i myślałam, że jest sobota. Ludzie w mieście jak wariaci na zakupach, jakby kilka dni bez jedzenia byli...
Hania, dobrze, że dopinacie wszystko, zawsze już pewne rzeczy bedą do przodu...
My teraz jak jesteśmy u nowego lekarza, to za darmo mamy usg 4d.Myślałam, że będziemy dopłacać ale nie. Cieszę się, że zawsze małego na live zobaczymy. I powiem, że pierwszy raz spotkałam się z paragonem od lekarza, byłam w szoku...

No i chyba wszystko dopięte na ostatni guzik. W przyszłym tygodniu to tylko dostawy będą ciastek, tortu, kwiaty odebrać i zrobić z siebie człowieka w sobotę, bo puki co czuję się jak kołek w tej sukience. Powiem wam że wolę wygodniejsze ciuchy, też się tak czułyście w ślubnych?
Hania masz czwórkę dzieci, a do tego dwójka w szpitalu, męża, przeprowadzkę, remont więc masz prawo czasami się zapomnieć lub zgubić.Robisz dużo więcej niż nie jedna mamusia :) a z Elenką i Olą ciągle jesteśmy w modlitwie :)
wesolutka baw się dobrze ;-)

No i obiecane zdjęcia, nie przestraszcie się :)
2afenep.jpg
fwnn5u.jpg
ie2p2f.jpg

Ślicznie :) ja wychodziłam za mąż w kwietni, też miałam sukienkę odcinaną pod biustem, brzuszka nie było widać i trochę tego żałuję że się tak ukrył :p Pięknie wyglądasz :)

Ann super wygladasz, sukienka sliczna po prostu :)

Kurcze, od kilku dni nie mam w ogóle apetytu, jem z rozsądku bo wiem ze muszę...wciskam w siebie dosłownie na sile. Do tego młody dzisiaj jakiś taki mało ruchliwy...teraz leże i czekam na jakiegoś kopniaka bo od dluzszego czasu kompletnie zero aktywnosci.
Jutro na chrzciny ide, jak sie nic nie zmieni to chyba sie urwe i podskoczę do szpitala...

Ann pięknie wyglądasz! Tak delikatnie i dziewczęco :)

Furciaczek a probowałaś ze zjedzeniem czegoś słodkiego?i wypiciem czegoś zimnego? Maluch pewnie sobie dłuższą dzemke uciął ;)

Ann, fiu fiu, tak letnie :-)
Furciaczek, spokojnie nasze maluchy czasem są bardzo cichutko. Ja czasem też si e martwię, ale potem jak łupnie, to juz dziękuję za takie "wejście" ;-)
Kurczę, czy Europejczycy są aż tak słabi w nogę... a tyle kasy na to idzie, normalnie jestem wściekła :crazy:

reklama
Jej dzięki, na was zawsze można liczyć :sorry: jak będę miała zdjęcia ze ślubu to pokażę buzię bo będę wyglądała jak człowiek w pełnej krasie wiecie makijaż i włosy :-) no jeszcze tydzień.

Do góry