reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie :)
weekend to i za dużo czytania nie ma:)
pogoda u nas też kiepska.. ale kij z tym :) M właśnie panele kładzie trzeba posprzątać i wsio :) w poniedziałek może szafę zaczniemy składać :) dzisiaj idziemy zamowić wszystko :) piękny kolor nam wyszedł ścian jestem mega zadowolona :)

Mały daje czadu od 3 rano i zgaga pali niesamowicie :)

Haniu &&& za dziewczynki :)
Ann czekamy na zdięcie :)
Joani to się najadłaś za wszystkie czasy :) z odkurzaczem mam nadzieje że bez problemu wymienią.. :)
Moja waga stoi jak narazie +4 kg a mogę 12 :) z córą właśnie tyle miałam w dzień porodu :) teraz myślę że góra do 10 dojdzie jak zacznie rosnąć w końcu :) dobrze że mały przybiera :)
Niuńka mała zmierzła dziś ja też jakaś nie do życia no ale coż :)

Miłego dnia :)

reklama
Zapomnialam ze u Was dlugi weekend :D

A ja dzis znow do pracy... Ale w ten weekend mam niedziele wolna i moze na plaze sobie pojedziemy jak dalej bedzie tak goraco :) dzis troche chlodniej wiec mam nadzieje ze sie pogoda nie psuje.

Moja mala cos od dwoch dni sie slabo rusza ale mysle ze to przez goraca pogode. Gdzies wyczytalam ze jak jest goraco to maluchy tez sie przegrzewaja i moga mniej sie ruszac, trzeba tez wiecej pic bo moga sie maluchy odwodnic.

Witam się i ja :-)
ja dziś wyjątkowo pospałam do 9 :szok: ale kara była bo jak przymknęłam oko po budziku to śniły mi się tornada :-/ dzień pochmurny i chłodny, humor sobie poprawiam kisielkiem z truskawkami :) dziś na lunch miały być kuraki w miodzie ale, że teściu przywiózł truskawki to będzie makaron z truskawkami a kuraki się zapekluje i w sam raz na jutro :-D obiad zmuszeni będziemy jeść w galerii przy okazji spotkania ale w deka smaku mają dobrego kucharza i uwielbiam wpadać tam na ruskie :-) po spotkaniu, szkoła rodzenia. Tematy na dziś: seksik, poród i pierwsze chwile życia maluszka, a więc ciekawie.
Ania, to przy remonciku praca wrze jak w ulu :-)
Joani, ja też mam wiecznie cyrki z reklamacjami. W większości ciuchy oddajemy bo a to się porozchodziły na szwach, japonki do basenu rozkleiły się na basenie, a już nie mówię o sprzętach. Rok temu nowiusieńkiego laptopa musiałam reklamować bo się okazało, że wada fabryczna i cały dysk i płyta do wymiany:szok: także nie zazdroszczę...
Sawi, życzę byś się za długo nie nastała za tym usg :-)
Kara, miłego dnia u rodziców :-)
Ann, udanych zamówień! kwiaty to jedna z przyjemniejszych rzeczy do wyboru :-) a gdzie zdjęcie sukieneczki? przegapiłam czy jeszcze nie wstawiłaś? ;-)
Kciuki za wizyty wszelakie i miłego dnia! :-)

witam sie i ja :)
dzisiaj na szybciutko bo trzeba obiad zrobic, a wieczorem ide na mecz ligi światowej siatkówki, więc czeka mnie długi wieczór :)

Wesolutka my też chcieliśmy na niego pójść ale niestety nie udało nam się kupić biletów :/ życzę miłej zabawy! My kupiliśmy na memoriał huberta wagnera ale to w połowie sierpnia więc zobaczymy czy ja ostatecznie się wybiorę...

Sawi nie wiem jak będzie u Was ale jak byłam na tej akcji w Krakowie to trzeba było przyjść co najmniej 1,5 h przed rozpoczęciem zapisów żeby się załapać (ja pierwszego dnia się nie dostałam bo przyszłam 40 minut przed i dopiero drugiego nauczona doświadczeniem poszłam zaraz po otwarciu galerii...

Dziewczyny ale mi się dni popierdzieliły :eek:

Myslalam, ze dzis poniedzialek :(
I nawet mówiłam A że samochód dziś do odebrania, i pojedziemy do dziewczynek a tu meble przyjechały do sypialni i "gabinetu" i dopiero mnie oświeciło, że to piątek. Mąż musi iść do lekarza załatwić dwa tyg zwolnienia bo inaczej się nie przeniesiemy. O 12 ekipa skończyła malowanie, możemy meble tam jakoś przewieźć i składać... Jacy my głupi że kazaliśmy je tu dostarczyć... We wtorek będą dzieci mebelki. Czyli całość będzie umeblowana.

Najlepsze jest to, że dziś córcie miały usg główki a ja sierota rano do szpitala nie zadzwoniłam o wynik bo nie pamiętałam :(
Mam mega wkurw...

Ale nadal jest ok, wylewów brak. Elena jest nadal jednakna cpapie i po transfuzji lepiej się czuje.

Jutro szwagier w takim razie będzie nas musiał zawieźć do bydg skoro samochód dopiero w poń ma być :(

kara, ja kupilam wczoraj na allegro troszke drozej bilety i zadzownil do mnie gosc, ze nie wiem jak to sie stalo ze aukcja sie nie zakonczyla ale on juz nie ma tych biletow i powiedzial ze pojawily sie na ticketpro. Zerknelam sobie tam i faktycznie sprzedaz dzisiaj od 9 w empikach, saturnach i mediakach. Wiec pojechalam i kupilam 6 biletow bez kolejki :)

Hania, super ze z dziewczynkami dobrze! A jak Elenki ten przewod - obejdzie sie bez operacji?

Hania, nie obwiniaj się, to zrozumiałe, że jesteś zakręcona jak ruski słoik :-) masz sporo na głowie... ja zawsze byłam mega poukładana, wszystko na czas, a tu rzeczy najprostsze wymykają się spod kontroli. W końcu jesteś jeszcze w połogu, organizmu nie oszukasz, trzymaj się dzielnie :* dobrze, że z Elenką lepiej :)

Wesolutka kardiolog w poniedzialek, narazie podaja leki. Ale jako, że mała tak średnio sobie radzi na cpapie to pielegniarka mówiła, że raczej leki nie działają :(

reklama
Do góry