reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hania przy tym co masz teraz na głowie to świetnie sobie radzisz! A jak jest takie wolne to zawsze się wszystkim miesza... super że księżniczki robią postępy :) kciuki nadal zaciśnięte, szczególnie za Elenke żeby operacja nie była potrzebna!

Wesolutka szkoda że nie wiedziałam, chcesz pewnie i tak ciężko by nam się było zorganizować dzisiaj... Koniecznie zdaj relację jak było!

reklama
Ale męczący dzień jakiś... domek posprzątany na tip top i leżymy teraz i palcem kiwnąć się nie chce. Na szczęście odkurzacz wymienili bez żadnych problemów i mąż śmigał po domu i jakieś turbo szczotki próbował.. ale dywanik wygląda jak nowy, sama byłam w szoku.
Ja dzisiaj też rachubę czasu straciłam i myślałam, że jest sobota. Ludzie w mieście jak wariaci na zakupach, jakby kilka dni bez jedzenia byli...
Hania, dobrze, że dopinacie wszystko, zawsze już pewne rzeczy bedą do przodu...
My teraz jak jesteśmy u nowego lekarza, to za darmo mamy usg 4d.Myślałam, że będziemy dopłacać ale nie. Cieszę się, że zawsze małego na live zobaczymy. I powiem, że pierwszy raz spotkałam się z paragonem od lekarza, byłam w szoku...

No i chyba wszystko dopięte na ostatni guzik. W przyszłym tygodniu to tylko dostawy będą ciastek, tortu, kwiaty odebrać i zrobić z siebie człowieka w sobotę, bo puki co czuję się jak kołek w tej sukience. Powiem wam że wolę wygodniejsze ciuchy, też się tak czułyście w ślubnych?
Hania masz czwórkę dzieci, a do tego dwójka w szpitalu, męża, przeprowadzkę, remont więc masz prawo czasami się zapomnieć lub zgubić.Robisz dużo więcej niż nie jedna mamusia :) a z Elenką i Olą ciągle jesteśmy w modlitwie :)
wesolutka baw się dobrze ;-)

No i obiecane zdjęcia, nie przestraszcie się :)
2afenep.jpg
fwnn5u.jpg
ie2p2f.jpg

Ślicznie :) ja wychodziłam za mąż w kwietni, też miałam sukienkę odcinaną pod biustem, brzuszka nie było widać i trochę tego żałuję że się tak ukrył :p Pięknie wyglądasz :)

Ann super wygladasz, sukienka sliczna po prostu :)

Kurcze, od kilku dni nie mam w ogóle apetytu, jem z rozsądku bo wiem ze muszę...wciskam w siebie dosłownie na sile. Do tego młody dzisiaj jakiś taki mało ruchliwy...teraz leże i czekam na jakiegoś kopniaka bo od dluzszego czasu kompletnie zero aktywnosci.
Jutro na chrzciny ide, jak sie nic nie zmieni to chyba sie urwe i podskoczę do szpitala...

Ann pięknie wyglądasz! Tak delikatnie i dziewczęco :)

Furciaczek a probowałaś ze zjedzeniem czegoś słodkiego?i wypiciem czegoś zimnego? Maluch pewnie sobie dłuższą dzemke uciął ;)

Ann, fiu fiu, tak letnie :-)
Furciaczek, spokojnie nasze maluchy czasem są bardzo cichutko. Ja czasem też si e martwię, ale potem jak łupnie, to juz dziękuję za takie "wejście" ;-)
Kurczę, czy Europejczycy są aż tak słabi w nogę... a tyle kasy na to idzie, normalnie jestem wściekła :crazy:

reklama
Jej dzięki, na was zawsze można liczyć :sorry: jak będę miała zdjęcia ze ślubu to pokażę buzię bo będę wyglądała jak człowiek w pełnej krasie wiecie makijaż i włosy :-) no jeszcze tydzień.

Do góry