reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dobrze dziewczyny, że jesteście jakoś od razu mi lepiej :p

BubblesGirl tak głównie chodzi o tą pępowinę. Oj powiem Ci, że jeżeli chce być chłopcem to ma ostatnią szansę 12 lipca a jak się nie określi to trudno będzie różowa pościel w królewny :p
Udanej imprezki :D

anusiaszymka szpital stawia wow :D:D

maltanka ja wczoraj na wizycie stanęłam i do tej pory z szoku wyjść nie mogę ilę ważę :p masakra xD od ostatniej wizyty na + aż 5 kg :szok: ale powiedzieli, mi że w normie xD ogólnie już + 10, mam nadzieję że 15kg nie przekroczę xD ale najlepsze jest, że po mnie nie widać :p

reklama
Hej kobietki :-)
wszystko opisałam w wizytowym bo mi się pomyliło :confused2:
EmKa, super, że remoncik dobiegł końca :-D
Hania, trzymam kciuki za Elenkę, oby stan się poprawił :* super, że egzamin masz już za 2 tygodnie! przynajmniej masz wszystko na świeżo i nie będzie takiego stresu :-)
Animka, ale się chowa ten wasz maluch :-) pościel w księżniczki, chłopiec byłby zachwycony, że takie piękne panie w jego łóżeczku :-D j
Animka, Bubbles, ja też jestem już sporo na plusie (8kg) a też nie widać, hihi ;-)
Ann, i ja nie poszłam na procesję, swojej parafii w mojej wsi nie mamy, trzeba kawałek jechać...
Maltanka, miłego dnia z goścmi :-)
I miłego dnia dla was wszystkich! :-)

Maltanka a dużo już przybrałaś od początku czy to teraz taki jakby skok wagi?

Kusiak no to super, skoro taniej i większe, no i co najważniejsze wasze:tak: Oby z kredytem wszystko poszło gładko:))

Ann_ ciekawe czy nasze maluchy postanowią w tym samym czasie wyjść na świat:-D

Animka jemu na początku w sumie będzie chyba wszystko jedno czy ma różową pościel czy niebieską czy jakąkolwiek inną hehe:-)

Koko ale ja mam mało na plusie(ok. 4 kg), tylko pisałam, że na szkole rodzenia przerabiałyśmy taki temat:)) Tekst z księżniczkami w łóżku dobry:rofl2:

Animka położna mówiła, że teraz mogą się dziać takie duże przyrosty wagi, bo są spowodowane zatrzymywaniem wody w organizmie:)

W ogóle to co jakiś czas się mierzę, żeby zobaczyć jak rosnę i póki co jestem zadowolona, bo wszędzie wymiary stoją w miejscu tylko brzusio rośnie, mam nadzieję, że tak zostanie do końca:-)

Dobra lecę dalej sprzątać:))

Dzieki dziewczyny! Trzymajcie dalej te &&& za kredyt i sie uda! :D
Jeszcze teraz znalazlam info ze dzieci miedzy 5 a 15 rokiem zycia moga za darmo jezdzic pociagami to juz w ogole byloby super bo tylko ja bym placila za pociag i mozemy sobie spokojnie dojezdzac do miasta :D

Policzki u starszego sa juz dosyc blade, tylko ma taka kaszke/wysypke pod skora na buzi no ale mysle ze to jednak nie ten rumien :)

Ja tam na wage nie wchodze :D :D

Kusiak dobrze że to nie rumień i kciuki ciągle są :)
Bubbles nom ciekawe, aby jednak jak najdłużej tam zostały :) a właśnie ja też mam wrażenie że jakoś tak puchnę,brzuch ciągle smaruje bo nie chcę mieć skóry takiej po rozciąganiu, boje się tego. No ale bywają gorsze rzeczy w życiu :-)

Sukienkę już mam gotową, jak się ubiorę to może cyknę jakąś fotkę :-)

U mnie +10 jak do tej pory- na początku waga stała a tak jakoś od połowy czwartego miesiąca mam przybieram +3 kg na miesiąc... Ale nie jest tak źle-ciągle mieszczę się w normie :)

Ann to czekamy na zdjęcie :D

My już po obiedzie. Teraz mąż obkleja meble folia a ja sobie odpoczywam :)

Wczoraj po raz pierwszy dopadła mnie zgaga-masakra! Do tej pyry nie wiedziałam co to jest nawet, ale wczoraj poczułam aż za dobrze :/

Hello!
Ja z okazji dnia wolnego od pracy....zajelam sie pracami domowymi ;-)

Ogrod skoszony - 6 workow trawy wywiezione na wysypisko (dobrze,ze jeden mily pan pomogl mi to rozladowac):-)
Dom poodkurzany, zupa ogorkowa ugotowana... ;-)

Na dzis juz chyba koniec...

No i niestety dowiedzialam sie,ze maz zostaje co najmniej tydzien dluzej w Chinach (czyli nie wraca w ten weekend) :no:
Nie wiem co bede robic - bo w weekendy czas samemu sie dluzy...Tym bardziej,ze dzieci jada na cala sobote na ta wycieczke...

Felicity wspolczuje braku meza. Moj tez bedzie niedlugo jechal do Pl i juz mi smutno :(

Dziewczyny co tak cicho? :D toz to jeszcze nie weekend :D

Kusiak w Polsce dlugi weekend, bo dzisiaj Boze Cialo to wszyscy wolne maja:D

My sie imprezujemy, smiesznie tak jak wszyscy pija, pewnie niedlugo nie bede nikogo ogarniac:p

reklama
Ann_ i jak Ł dojechał?

animka a widzisz a po mnie widać ja czuję, że przytyłam w bokach, rękach, nogi masakra

Koko z tymi parkingami szpitalnymi to jakaś porażka, moim zdaniem powinny być darmowe

Bubbles a z 10 kg na + niestety, podobno norma to do 10 kg, a gdzie jeszcze do września, jak to bedzie potem zrzucić, bo czuje, że i nogi i ręce i w d... mi przybrało ps. haha wszyscy piją a ty ogarniaj towarzystwo, miałam tak na imprezie urodzinowej koleżanki, ale można się pośmiać z niektórych co?

Do góry