reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dołączam do grona marudnych w dniu dzisiejszym.:sorry2:
Przeforsowałam się dzisiaj bo najpierw ogarniałam mieszkanie a potem pojechaliśmy z K. połazić po ogromnym parku a teraz leże na sofie i zdycham bo biodra łupią mnie jak diabli, w brzuchu coś kłuje... ehhh :dry:
Zgaga po pizzy też nie polepsza sprawy. Jest poprostu cuuudownie. :confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
My chyba ze sobą za długo przebywamy i udziela się stan wszystkim wokoło... :-D Liczę na wspaniałą niedzielę ;-)Mąż przyniósł świeżutki chlebek z piekarni, chrupiąca skórka, mniam... idę zrobić kanapeczkę, może mi się humor poprawi :tak:

Joani no weź.. już mi ślina cieknie!!! dzis na festynie rodzinnym w szkole był mega pyszny smalczyk domowej roboty ze świeżym chlebem, jak sobie przypomnę ten smak... a tak w ogóle to strasznie mnie męczy zgaga po chlebie, no ale nijak nie mogę sobie odmówić

Alicja współczuje jelitówki..

Ja też dziś mam mega lenia, bolą mnie plecy co rusz, przed chwilą trochę kuło w bokach brzucha, aż szok że ogarnęłam podłogi. Rano przyjechała w odwiedziny moja mama i przywiozła mi już część ciuszków na początek, 3 rożki, kocyki i prześcieradełko do łóżeczka. Czeka mnie duuużo prasowania :) Narazie część a mówi, że jeszcze ze 2 razy obróci i będzie wszystko. Muszę sobie porobić miejsce w szafach :) Też planowałam komodę dla małej kupić na pieluszki, body itp. Muszę coś poszukać.

Mała przed chwilą trochę harcowała ale już cisza, zaraz dojdą do niej ciacha, które wmłuciłam więc zaraz zacznie na nowo :)

Sen mnie łapie... Dobranoc dziewuszki :)

Alicja - odgazowana cola pomaga na jelitówkę.

Ja się lenię, doczytałam książkę do końca i marudzę, że ten czas tak wolno się wlecze.
Wczoraj zaczęłam czytać na temat porodu i jakoś mi się niefajnie zrobiło :no:

Nie udało się nam zamówić paneli, były w fajnej cenie i rozeszły się jak świeże bułeczki - szkoda.

Cześć dziewczyny :)
Ja właśnie czekam na mecz anglia włochy :) nie wiem czy dotrwam do końca ale mam nadzieję że się uda...
Jesteśmy na weekend u rodziców więc piszę tylko z telefonu i już mi się 2 razy skasowało to co napisałam :/ grrrrr

My dziś poszalelismy na zakupach-kupiliśmy łóżeczko, materac, pościel, pólko przewijak, przewijak, pokrowce na przewijak, rożek, ręcznik z kapturkiem, trochę pieluch tetrowych.... Oprócz tego zamówiliśmy wózek, fotelik i bazę :) teraz wreszcie mogę powiedzieć że mam coś oprócz ciuszków i kocykow... :)

Alicja współczuję jelitowki i życzę dużo zdrówka!

Dooda cieszę się że u mamy lepiej.

Hania super wieści, gratuluję kupki. Dobrze że dziewczyny robią postępy :)

nie pamiętam co komu miałam napisać...

współczuję złych humorów,u mnie w sumie ostatnio nawet nie jest źle- już dawno nie krzyczałam na męża (chociaż ob twierdzi że jestem trochę bardziej marudna niż zwykle ;))

A, a propos siary- u mnie pojawiła się 2 razy jakieś 2 tygodni temu i i od tej pory cisza...
Jeśli chodzi o dolegliwości to u mnie nawet ok, na razie nie narzekam i mam wrażenie że ti częściowo ma związek z aqua jogą i ćwiczeniami wzmacniającymi kręgosłup na które chodzę-naprawdę mam wrażenie że czynią cuda :) plus oczywiście spacerki codzienne :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny :D godzina 5 a ja na nogach :dry: masakra...

kara_13 zazdroszczę zakupów :D:D my ciągle czekamy na kasę z zusu...więc nie licząc ciuszków mamy aż patyczki do uszu :p szał :
Hania oczywiście za Was cały czas &&&& zaciśnięte :)

Byliśmy wczoraj na imieninach u mojej cioci i tak mi stopy spuchły, że myślałam, że na boso od niej wyjdę ;P

Miłego dnia wrześnióweczki!

Ja ostatnio wstaje o 4...dzisiaj sie zmusialam do poleżenia dłuższego i to był błąd chyba bo głowa to mi zaraz eksploduje chyba:crazy: Mam nadzieje po kawie mi przejdzie.

reklama
No to kara niewiele już Wam brakuje :)
Ja nadal z niecierpliwością czekam na wszystkie przesyłki, ale i tak wielu rzeczy jeszcze nie mamy.

Do góry