EM Ka
Fanka BB :)
Dziewczyny tak kiedys byłam nocnym Markiem, teraz wracam widzę do tej opcji ... Dzis Np do tego wstałam o 5... Chyba z emocji , dzis wchodzą z kuchnia tak chce zamknąć ten remont do piątku ... By wieczorkiem jechac do Łodzi i wręczyć zaproszenia i dychnac chwilke )) a przyszły tydz przeprowadzka sprzątanie itd taki plan
Ritta zazdroszczę braku dolegliwości ciążowych !
Joani suchy szampon w Rossmanie chyba shauma z niebieska nakrętka rewelacja!! Ja codziennie musiałam myć po nim nawet raz tydz wyglądały ładnie świeżo
Nie martw sie ze mnie juz wszyscy sie śmieją ze sie tocze a co dopiero bedzie w sierpniu lub wrześniu ) ojciec sie zastanawia jak mnie do ołtarza poprowadzi ja sie śmieje ze potoczy )))
Ann uuu ;(( dlatego lewatywa koniecznie przed ! Bo nie wyobrażam sobie strzelić klocka przy mężu !
Sonia super ze wszystko juz przyszło
Hania mowilam ze malutkie wdaja sie w mamusie i wygrają ta walkę kciukasy za nasze gwiazdeczki!
Kusiak dobrze ze bez większej tragedii sie skończyło
Doda modlę sie za Twoja mamę !
No moze uda mi sie drzemnac jeszcze zanim zadzwonią by ich wpuścić
Miłego dnia kochane ;*
Ritta zazdroszczę braku dolegliwości ciążowych !
Joani suchy szampon w Rossmanie chyba shauma z niebieska nakrętka rewelacja!! Ja codziennie musiałam myć po nim nawet raz tydz wyglądały ładnie świeżo
Nie martw sie ze mnie juz wszyscy sie śmieją ze sie tocze a co dopiero bedzie w sierpniu lub wrześniu ) ojciec sie zastanawia jak mnie do ołtarza poprowadzi ja sie śmieje ze potoczy )))
Ann uuu ;(( dlatego lewatywa koniecznie przed ! Bo nie wyobrażam sobie strzelić klocka przy mężu !
Sonia super ze wszystko juz przyszło
Hania mowilam ze malutkie wdaja sie w mamusie i wygrają ta walkę kciukasy za nasze gwiazdeczki!
Kusiak dobrze ze bez większej tragedii sie skończyło
Doda modlę sie za Twoja mamę !
No moze uda mi sie drzemnac jeszcze zanim zadzwonią by ich wpuścić
Miłego dnia kochane ;*