reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie
Ja dzisiaj wstałam z bólem głowy, ale już jest ok. Pogoda się chyba nam psuje, bo słonko zachodzi, ale parno strasznie jest. No i nie wiem dlaczego, ale w nocy jest mi bardziej gorąco niż w dzień, przez co nie mogę spać.

DOODA
jak mama? trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

EM_Ka jak ty tak wstajesz z rana

joani to chyba parenaście lat tych nieprzespanych nocy, dopóki się nie wyprowadzą z domu:-D

soniafka spokojnie, moja bratowa była mega gruba w ciązy i straszyli ją, że dziecko będzie duże, a tu urodziło się z wagą 3600

Alicja oby biegunka cię nie dopadła i udanej zabawy

Koko udanego zakupowania dzisiaj

Ann powodzenia na przymiarce

hania
jak brzuch,jak rana? boli dalej?

reklama
Witam Was wrześnióweczki.
Niby dzisiaj trochę chłodniej, a ja jakoś tak siły nie mam i czuję się zmęczona...
Zła jestem. Kupiłam żelazko, ładnie prasuje, ciężkie, ale woda mi cieknie podczas prasowania... Cholera, muszę iść z nim do sklepu... A tak mi się nie chce...

Maddlena, nic dziwnego, że zła jesteś bo każdy by się wkurzył. Aczkolwiek prasowanie to rzecz mi zupełnie obca... nienawidze, nie umiem, żelazka nie ruszam.:sorry:

Dobra w końcu usnął :( normalnie nie wiem co go dziś opętało :-/

Maktanka pytałaś o ranę i troszkę może jest lepiej. Była u mnie położna środowiskowa i powiedziała, że może boleć bardziej przez upały. Ale nie wygląda by działo się coś złego. Na wszelki wypadek kazała dwa razy dziennie przemywać octeniseptem, a mnie na samą myśl skóra cierpnie ;)

Gorąco u nas znów niemiłosiernie :( pot się po tyłku leje.

U dziewczynek jest ok, rano była pierwsza kupa Eleny. Narazie można się cieszyć. W poniedziałek obie panny będą miały konsultację kardiologiczną. Jutro kolejne usg główki.

Dziś waga Oli to 965g a Lenki 915g ;)

Niestety do Bydg. Dziś nie mogliśmy się wybrać więc ja cały dzień w domu dziś spędziłam. Jutro rano do małych jedziemy, a po południu mam znów jazdy...

Super Hania! i wszystko się ułoży na pewno :-)
Maltanka, i zakupowanie tez się udało ;-) w realu kupiliśmy kolejne ciuszki, no nie mogłam się powstrzymać jak śliczne, bawełniane i za 3 - 5 zł! :szok:
Obiadek pochłonięty, idę poczytać dzidziusiową prasę ;-)

Haniu ciesze sie, ze z dziewczynkami wazystko w porzadku i tak ladnie przybieraja:) no i brawa dla Elenki za pierwsza kupke:D

reklama
Do góry