reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Tak ja sie juz dotoczylam do mieszkania ;) panowie ładnie montują kuchnie ;) Kurcze Moj P chciałby byc przy tym a ja wolałabym przyjść na gotowe No ale on musi byc w pracy a ja sobie siedze jak w tronie i obserwuje ;)))

reklama
Kurcze wy już powoli dokańczacie remonty a mój K. oznajmił mi kilka dni temu, że na koniec lipca planuje "mały" remont łazienki. :confused2:Ogólnie to naszą lazienke rementowaliśmy od podstaw rok temu jak kupiliśmy mieszkanie ale zupełnie nie mogliśmy się dogadać odnośnie kolorostyki. Poszliśmy na kompromis i w rezultacie wyszło mdło i beznadziejnie. No i nie pomyśleliśmy o ogrzewaniu podłogowym co okazało się bardzo pechowym niedopatrzeniem bo w zimie nie byliśmy w stanie jej porządnie nagrzać i mycie się było dla mnie katorgą. Tak czy inaczej za jakiś miesiąc K. zamierza powalczyć z tym ogrzewaniem i będzie też zmieniał mozajkę wokół toalety i wanny. Już mi się słabo robi jak o tym pomyśle. :baffled:

Hejka :)
U mnie też już po upałach i dobrze bo ile można. Jeszcze pół godziny temu przebijało się słońce, teraz już tylko chmury i znów idzie jakaś ciemna, będzie padać, a muszę do bankomatu skoczyć kasę na rachunki wpłacić i porobić przelewy, ajjj nie chce mi się...
Wstałam, sąsiad znów jakieś rypanki (muzyka) puszcza i nie da pospać.. Do tego mnie całe plecy bolą.. Nie dobrze..
Dodatkowo wczoraj jak się kładłam spać to zaczął mnie boleć prawy bok, jakby jajnik, ale przestało. Dziś te plecy i znów mnie brzuch pobolewa, zaraz no-spę wezmę..
Wieczorem nie miałam nawet siły wziąść prysznic, kostki spuchnięte, ajjj zaczynają się dolegliwości ciążowe...

Coś na obiad wymyśleć, pranie zrobić i czekają mnie jeszcze kolejne odcinki gry o tron, ale się wkręciłam :)

Za wizyty trzymam &&
Miłego ;)

Dooda mam nadzieje ze z mama lepiej.

Alicja wspolczuje biegunki u malej :(

Joani udanych zajec :)

Wspolczuje Wam tych remontow. My sie zastanawiamy nad pomalowaniem scian w pokojach bo trzeba je odswiezyc ale jakos mi sie nie chce...
Dentysta po poludniu dopiero. Maly sniadania nie chcial jesc bo go zeby bolaly to tylko dwa jogurty wciagnal. No ciekawe co mu zrobia. Jak wyrwa to bedzie chodzil bez zeba dosyc dlugo chyba bo to jeszcze nie czas na stale przeciez...

Hej:)

Mieliśmy przez dwa dni gości, że nie było za bardzo czasu na BB, ale dzisiaj postaram się nadrobić:)

Też byłam wczoraj pierwszy raz na zajęciach w Szkole rodzenia:-D W sumie to były bardziej takie zajęcia organizacyjne i wypełnianie papierków, zajęcia będę miała dwa razy w tygodniu: poniedziałek i środa o 17, po godzinie czasu, w najbliższy poniedziałek będzie godzina ćwiczeń, a w środę będą wykłady z odżywiania w ciąży i co zrobić, żeby szybko zrzucić kg po porodzie:-) Później będzie system 30 min. ćwiczeń, 30 minut wykładów/pogadanek:)
A co do wielkości brzuszka to wczoraj na tej szkole się przypatrywałam dziewczynom, bo wszystkie mniej więcej na tym samym etapie jesteśmy i o dziwo miałam brzuszek jeden z mniejszych a mi się wydaje, że jest ogromny:szok:

Wczoraj trochę popadało i od razu dzisiaj jest tak rześko na dworze:D Chociaż już słońce od rana świeci, więc się pewnie szybko nagrzeje:)

DOODA dużo zdrówka dla mamy:tak:

Dziś mieliśmy meble oglądać :confused2:
I duupa blada... Dominik histeryzuje i to tak, że mam mu ochotę przylać...

No ale spokojnie wdech, wydech i tak do 10....

Potem napiszę więcej co u dziewczynek i w ogóle

reklama
Do góry