P
Pastelowa
Gość
chocolatequa, widzę, że jesteśmy w tym samym tygodniu i nawet dniu ciąży! Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w waszym przypadku, to idealne auto. Moja siostra ze szwagrem takie mają, ale nie miałam okazji kierować.Jeszcze tak dodam, że u nas niestety zmiana samochodu jest konieczna bo gdzieś będą musiały wejść 4foteliki :-) :-)
No i znajomi przy tym reno mają komplet foteli :-) :-) :-)
No właśnie. Najgorsza ta benzyna. U nas to właściwie najwięcej ja jeżdżę naszym autem tak po mieście, więc wtedy najwięcej pali. Mąż to tylko w weekendy jeździ, bo do pracy ma służbowy. NO i w związku z tym, auto musi byś dla mnie wygodne.Maddlena no my tez mamy 7 osobowe i niestety benzyna idzie i idzie...
Dziewczyny czy mozna miec jakas infekcje drog moczowych bez symptomow? Bo meczy mnie to ze cos w tym moczu bylo we wtorek. Nie mialam zadnych objawow ale wiecie jak to jest, jak juz czlowiek mysli ze moze cos byc to szuka na sile... Wczoraj wieczorem strasznie mnie dol plecow bolal ale tak z boku jakby nerka no i juz sie zaczelam zastanawiac a to przeciez moglo byc tylko od bolu w krzyzu tylko promieniowalo w ta strone..