reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja właśnie czekam na niespodziewaną wizytę... kuzyn ma przyjechać z żoną i ich 2tygodniowym maleństwem- no to się napatrzę i nasłucham ciekawostek :-)
Jeśli chodzi o infekcję, to może nie dawać objawów, np grzybica pochwy. Dopiero mocz albo wymaz ukazują to ustrojstwo. Leki powinny pomóc .

Tynusia 3 mam kciuki żeby było dobrze!

Pastelowa - witaj ;)

Sawi - gratuluję dziewczynki - niektóre z nas są skazane na same córeczki ;)

Jezu ja dziś jestem jak jakaś śnięta ryba....
Naszły mnie wątpliwości co do wózka, ale to w odpowiednim wątku...;/

Ostatnia edycja:
Jeszcze tak dodam, że u nas niestety zmiana samochodu jest konieczna bo gdzieś będą musiały wejść 4foteliki :-) :-)

No i znajomi przy tym reno mają komplet foteli :-) :-) :-)
No w waszym przypadku, to idealne auto. Moja siostra ze szwagrem takie mają, ale nie miałam okazji kierować.

Maddlena no my tez mamy 7 osobowe i niestety benzyna idzie i idzie...

Dziewczyny czy mozna miec jakas infekcje drog moczowych bez symptomow? Bo meczy mnie to ze cos w tym moczu bylo we wtorek. Nie mialam zadnych objawow ale wiecie jak to jest, jak juz czlowiek mysli ze moze cos byc to szuka na sile... Wczoraj wieczorem strasznie mnie dol plecow bolal ale tak z boku jakby nerka no i juz sie zaczelam zastanawiac a to przeciez moglo byc tylko od bolu w krzyzu tylko promieniowalo w ta strone..
No właśnie. Najgorsza ta benzyna. U nas to właściwie najwięcej ja jeżdżę naszym autem tak po mieście, więc wtedy najwięcej pali. Mąż to tylko w weekendy jeździ, bo do pracy ma służbowy. NO i w związku z tym, auto musi byś dla mnie wygodne.
Co do infekcij nie pomogę, nie wiem.
Pastelowa witaj. Gratuluję córeczki. Kilka z nas jest po przejściach, więc w razie potrzeby wesprzemy i pomożemy. Trzymamy kciuki za szczęśliwy przebieg ciąży.

Hej dziewczyny :-)
Sonia ciepełka wszystkie zazdrościmy bo tu leje i pięknego widoku bo na pewno taki masz ;-)
choco to może to córcia skoro się tak ukrywa, ktoś tu pisał albo gdzieś czytałam (już mi wyleciało, ah ta ciąża) że chłopcy się wcześniej ujawniają, mój to np już w 19 tygodniu pokazał klejnociki :-)
Pastelowa witaj :-) super że córeczka gratulacje:tak:
a co do tableta dla dzieci nie mam jeszcze dzieci, ale też wydaje mi się że 3,5 roku to jednak wcześnie. Ja będę chyba jednak próbowała trzymać jak najdłużej od takich rzeczy ale to wiadomo jak za kilka lat, kiedy teraz już komputery i tablety na komunie to prawie przeżytek ;-)
a do szpitala sama bym sobie chętnie kupiła bardzo mnie kusi to bo mam tez modem z internetem na co dzień i nie byłoby problemu. Jednak powstrzymuje się jeszcze bo już mnie położna ostrzegła żeby wartościowych rzeczy na oddział nie brać bo mamuśie kradną nawet jaśki do karmienia i lustra ze ścian w naszym szpitalu :-(

Miałam ochotę na zakupy bo nakręciłam się po wczoraj, ale tak pada i wieje buu że chyba odpuszczę i sobotę pójdę.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i dobre wieści :happy2:

Pastelowa bolalo mnie ale chyba nie az tak mocno. Nigdy nie mialam kolki nerkowej to w sumie nie wiem jaki to jest bol... W nocy mnie jeszcze bolalo ale rano przeszlo wiec moze to nie kolka ani infekcja tylko jednak od kregoslupa...

Joani no wlasnie badanie pokaze i polozna wyslala ten mocz do badania ale wyniki dopiero za tydzien powiedziala (czyli nastepny wtorek).

Poszlam do przedszkola po syna i sie zmachalam jak nie wiem bo nie wzielam wozka i pol drogi musialam mlodszego na rekach niesc bo nie chcial isc ladnie za raczke tylko sie wyrywal...

Kusiak kurcze bierz wózek za każdym razem.. synek ciężki napewno a ty jeszcze z nim szłaś na rękach.. dbaj o siebie kochana..
a infekcją się nie przejmój nawet jak coś będzie to można brać leki ktore dziecku nie szkodzą :)

Hania trzymam kciukasy za szybka sprzedaż auta ;)
Sonia Tobie zycze udanego wypoczynku ;)
Pastelowa witaj! Nie martw sie, nie jedna z nas przeszła to samo, teraz wszystkie możemy sie juz cieszyć przekroczeniem półmetku i ruchami naszych szkrabow;)
Madlena ja tez uważam ze teraz to wcześnie na swoje gadżety komputerowe dzieci i tak szybko łapią a nie ma co na sile uszczęśliwiać a z przedszkolem to fajnie jak chce sam siedzieć dłużej ;)

reklama
Ania no nie moglam wziac bo zostal na podworku w nocy i rano byl caly mokry :(
Leki wiem ze sa tylko ze czekac musze caly tydzien na wyniki i dopiero jak beda to moge isc po antybiotyk no a infekcja drog moczowych jest niebezpieczna w ciazy i wolalabym jak najszybciej cos dostac niz chodzic z tym i nie wiedziec jak dlugo z tym juz chodze...

Do góry