reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dooda trzymamy && :)

Maltanka właśnie mierzyłam i mam 133/76 więc w miarę dobre :)

Ja właśnie upiekłam szarlotke dla mamy bo jutro do pracy zanosi na mini imprezkę, zawsze dodwałam cynamonu a tym razem dałam trochę kakaa, dla mnie jednak za słodkie to ciacho, ale jak je robię wszyscy z rodziny zajadają aż się uszy trzęsą ;)

reklama
szarlotka z bitą śmietaną??? mmmm... pysznie by było :)

Mi M wczoraj przyniusł przepis na ciasto ktore by zjadł LODOWY SNICKERS trzeba zrobic biszkopta żeby były 3 płaty a masa do tego to 1 litr lodów śmietankowych lub toffi 3 snickersy i masa krówkowa :) może zrobię na weekend jak pojedziemy dziś na zakupy bo M coś kiepsko się czuje dziś :( a ani lodow ani batonow nie mam :)

Ania to dopiero bomba kaloryczna ;)
Hania super wieści :D
Animka ja to już dziś poszalałam znów ze słodkościami, miałam sobie dać spokój z lodami i się dziś połasiłam na koktajlowe z korala i potem jeszcze kawałek tej szarlotki i jestem zasłodzona, mała w brzuchu też :) hehe jak tak dalej będzie to niezłego kolosa przyjdzie mi urodzić :/ tylko jak przystopować z tymi łakociami?

animka ja tak rano sobie pomyślałam, że taka cisza to się przywitałam i głaskałam brzuszek na dole a młody mi takiego kopniaczka dał na powitanie hihi, jednak w ciągu dnia też dzisiaj mało aktywny i już nie działa masażyk tak jak rano.

ania// koniecznie podziel się przepisem bo twój opis już mi smaka narobił i z chęcią upiekę również ;-)

a_nka super że auto poszło :-)

Ja dziś zapiekłam bagietki z oliwą i posypałam boczkiem i pieczarkami które wcześniej usmażyłam z serkiem na górze zapiekane omnomn :)

Dziewczyny jesteście okropne :-D

Piszecie o takich pysznościach gdy ja biedna jedynie mogę pomarzyć :rofl2::laugh2::-p

maltanka, asmag to magnez, ze dziala relaksujaco na macice ;)
ale mnie martwi to zgrubienie w lewej piersi :( po poprzedniej ciazy i skonczeniu karmienia nie zrobilam usg, a przed ciaza z kolei mialam 2 torbiele w tych okolicach...
ach i zapomnialam spytac o zasadnicza kwestie czy moge sie kapac w morzu srodziemnym.. :(

Hania, gratuluje :)

Ja teraz jak będę 26 maja na wizycie to zapytam czy moglibyśmy z mężem na 5 dni nad nasze morze wyskoczyć ;-)

Jak zakładali mi pessar to mówili żadnych podróży, ale szyjka się wydłuża rozwarcia nie ma to i może lekarka zgodę da.

Bo jak nasze Panny się urodzą to za szybko nigdzie nie pojedziemy :-p

Wesoultka nie martw się kochana na pewno wszystko będzie dobrze.

Kurcza tak wszystkie piszecie o wczasach...
Mąż pojechał po auto, a ja przeglądam wycieczki last minute i na 8dni do Egiptu mogłabym lecieć z dzieciakami za niewielką kwotę, ehh żeby tylko tak moja lekarka zgodę wyraziła....

No ale o tych swoich marzonkach mogę zapomnieć :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wesolutka bedzie dobrze, zbadasz to i sie okaze ze to nic takiego :)

Anka gratuluje sprzedania samochodu :) i widze od razu wycieczke planujesz :D ja tez mam ochote gdzies pojechac ale jak pomysle ile by mnie tam czekalo bieganiny za chlopakami to od razu mi sie odechciewa :p raczej nie bylby to dla nas odpoczynek :p

Do góry