reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dooda trzymamy && :)

Maltanka właśnie mierzyłam i mam 133/76 więc w miarę dobre :)

Ja właśnie upiekłam szarlotke dla mamy bo jutro do pracy zanosi na mini imprezkę, zawsze dodwałam cynamonu a tym razem dałam trochę kakaa, dla mnie jednak za słodkie to ciacho, ale jak je robię wszyscy z rodziny zajadają aż się uszy trzęsą ;)

reklama
szarlotka z bitą śmietaną??? mmmm... pysznie by było :)

Mi M wczoraj przyniusł przepis na ciasto ktore by zjadł LODOWY SNICKERS trzeba zrobic biszkopta żeby były 3 płaty a masa do tego to 1 litr lodów śmietankowych lub toffi 3 snickersy i masa krówkowa :) może zrobię na weekend jak pojedziemy dziś na zakupy bo M coś kiepsko się czuje dziś :( a ani lodow ani batonow nie mam :)

Ania to dopiero bomba kaloryczna ;)
Hania super wieści :D
Animka ja to już dziś poszalałam znów ze słodkościami, miałam sobie dać spokój z lodami i się dziś połasiłam na koktajlowe z korala i potem jeszcze kawałek tej szarlotki i jestem zasłodzona, mała w brzuchu też :) hehe jak tak dalej będzie to niezłego kolosa przyjdzie mi urodzić :/ tylko jak przystopować z tymi łakociami?

animka ja tak rano sobie pomyślałam, że taka cisza to się przywitałam i głaskałam brzuszek na dole a młody mi takiego kopniaczka dał na powitanie hihi, jednak w ciągu dnia też dzisiaj mało aktywny i już nie działa masażyk tak jak rano.

ania// koniecznie podziel się przepisem bo twój opis już mi smaka narobił i z chęcią upiekę również ;-)

a_nka super że auto poszło :-)

Ja dziś zapiekłam bagietki z oliwą i posypałam boczkiem i pieczarkami które wcześniej usmażyłam z serkiem na górze zapiekane omnomn :)

Dziewczyny jesteście okropne :-D

Piszecie o takich pysznościach gdy ja biedna jedynie mogę pomarzyć :rofl2::laugh2::-p

maltanka, asmag to magnez, ze dziala relaksujaco na macice ;)
ale mnie martwi to zgrubienie w lewej piersi :( po poprzedniej ciazy i skonczeniu karmienia nie zrobilam usg, a przed ciaza z kolei mialam 2 torbiele w tych okolicach...
ach i zapomnialam spytac o zasadnicza kwestie czy moge sie kapac w morzu srodziemnym.. :(

Hania, gratuluje :)

Ja teraz jak będę 26 maja na wizycie to zapytam czy moglibyśmy z mężem na 5 dni nad nasze morze wyskoczyć ;-)

Jak zakładali mi pessar to mówili żadnych podróży, ale szyjka się wydłuża rozwarcia nie ma to i może lekarka zgodę da.

Bo jak nasze Panny się urodzą to za szybko nigdzie nie pojedziemy :-p

Wesoultka nie martw się kochana na pewno wszystko będzie dobrze.

Kurcza tak wszystkie piszecie o wczasach...
Mąż pojechał po auto, a ja przeglądam wycieczki last minute i na 8dni do Egiptu mogłabym lecieć z dzieciakami za niewielką kwotę, ehh żeby tylko tak moja lekarka zgodę wyraziła....

No ale o tych swoich marzonkach mogę zapomnieć :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wesolutka bedzie dobrze, zbadasz to i sie okaze ze to nic takiego :)

Anka gratuluje sprzedania samochodu :) i widze od razu wycieczke planujesz :D ja tez mam ochote gdzies pojechac ale jak pomysle ile by mnie tam czekalo bieganiny za chlopakami to od razu mi sie odechciewa :p raczej nie bylby to dla nas odpoczynek :p

Do góry