reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Pisze w nowym poście bo nie mogę zedytowac tamtego :/

Widzę że generalnie przed świętami jakaś nerwowa atmosfera się wkradła do naszych domów... Niestety mężczyźni nigdy do końca nas nie zrozumia chyba...
U mnie po kilku akcjach które kończyły się moim płaczem mój mąż raczej się hamuje... Nawet jak widzę że się wkurza to nic nie mówi i robi co mu powiem :) staram się tego nie nadużywać ale nie zawszę wychodzi :)

Życzę Wam dziewczyny wesołych spokojnych świat, dużo odpoczynku i radości, no i oczywiście mokrego dyngusa!

reklama
Witam się i ja :)
Trochę w domku ogarnięte, zaraz jedziemy do mamy trochę pomóc na te święta. Dziś będę tą roladę makową jednak piekła, ciekawe co mi wyjdzie.
Z ciśnieniem już o wiele lepiej, jeszcze wczoraj wieczorem było lekko podwyższone ale już rano było super :)

I z okazji świąt życzę Wam wszystkiego dobrego, smacznego jajka i mokrego dyngusa :)
Wesołych Świąt :)

Witam!

Widze,ze wszedzie dochodzi do spiec w zwiazku z panami i ich pomoca w domu....wiec nie czuje sie samotna ;-) choc na szczescie juz o tym zapomnialam....bo wole cieszyc sie wolnymi dniami i swietowac w naszym malym rodzinnym gronie ;-)

Wszystkiego najlepszego !
wielkanoc_2009.jpg

Załączniki

• wielkanoc_2009.jpg
    wielkanoc_2009.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 55
Witajcie :)
Również wszystkim życzę cudownych świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, w miłej atmosferze. :) Ja niestety te święta bez narzeczonego. Został w Toruniu bo pracuje cały czas, a ja wróciłam do Płocka. Szkoda mi go troszkę, sam w święta..
A u mnie piękny zapach się rozchodzi po domu bo właśnie upiekłam ciasto jabłkowo-orzechowe :) Mam nadzieję, że będzie dobre, bo pierwszy raz robiłam :)

Powiem Wam jeszcze, że ta moja córa to niezła łobuziara pewnie będzie. Taka ruchliwa jest !! Czuję już codziennie, tak mniej więcej co 3h ruchy ! A dziś tak kopnęła, czy coś, że aż mi się brzuch ruszył :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!
wpadłam tylko by życzyć wam wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt :-D aby były pełne ciepła i przepełnione miłością. Żeby spełniły się wasze marzenia i maluszki zdrowo rosły :-)
P.s Hania, współczuję twojej mamie, że taka sytuacja ją spotkała...
No to wesołych kochane!!! :-)

Hej dziewczyny :*
u wszystkich świątecznie i czasu brak :)

ja też chciałam Wam życzyć zdrowych Wesołych Świąt i mokrego poniedziałku :**

reklama
Do góry