reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczynki czyli wszystkie ruchy tak podobnie 17, 18 tydzień. Bo ostatnio już zaczęłam sie martwić że może u mnie coś późno to występuje. I bardzo często puka do mnie jak jedziemy samochodem, heh może rajdowca po tacie będzie albo wręcz przeciwnie ;p

reklama
Dziewczyny a ja trochę z innej beczki, dzis zauważyłam ze przy ucisku niewielkim piersi wypływa mi przezroczysty płyn ? To tzw siara? To zle, dobrze .. Nie za wcześnie ?

hej hej, jak tam? faceci wiader użyli czy oszczędzili ze względu na stan? u nas sie nie lejemy bo nikomu sie sprzatac pozniej nie chce :) Antosiowi nalałam wody w psikawkę-pisankę i oblewał raz mnie raz Tatę dopóki woda sie nie skonczyła... chciał siebie oblać sam ale musiałam mu pomóc :-D słodziak mój... :)

ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy w 15 tc nikt mi w to nie wierzył nawet ginka ale ja bylam pewna... teraz poczułam w ubiegłym tygodniu czyli w 17... mówi sie ze w drugiej ciazy czuje sie wczesnije niz w pierwszej ale u mnie jest odwrotnie :)

Już jesteśmy po swiętach... u nas, że sie tak wyrażę przes....ne święta. A miało być tak cudownie. Wczoraj byliśmy u teściów dzisiaj mieliśmy być u mojej rodziny, no i spędziliśmy czas tylko z mężem. Wszystkich dopadła jakaś wirusówka i tłuką się o kibelek :-D Naturalnie dzieci szybciej doszły do siebie ale starszyzna cierpi okrutnie. Zamiast dobroci, które przygotowali, jedzą kleiki :-D Powiem szczerze, że najpierw się wściekłam, że w święta nie będę z rodzinką, no ale co zrobić. Dostaliśmy wałówkę wystawioną na korytarz i sami świętowaliśmy :-)
Ja mam od wczoraj nogi spuchnięte, wiadomo jak się siedzi.. mimo, że byliśmy na spacerze 6 km. Widzę, że u mnie ten problem to będzie norma i dopadła mnie zgaga.. no i co, zaczyna się moje drogie :-) Brzunio rośnie, Franz zaczyna coraz bardziej się rozpychać, jednakże brzuch jeszcze nie faluje, a mąż tak czeka na znak ;-)

Dzięki dziewczyny bo sie trochę przerazilam, ale jak mówicie ze ok to pasuje ;) i czekam jakie jeszcze niespodzianki mnie czekają ;)

Joani No ale lepiej ze Was odprawili bo szkoda byłoby Ciebie w tym stanie zarazić ... Nie ma tego złego ;)

My tez juz w domku na swoich śmieciach ... Mój był najlepszy jak wróciliśmy mowi No w koncu odpoczne!? Wtf?! ;) mowię przeciez nic nie robiłeś przez te kilka dni ciagle latali wokół Ciebie, spales ile chciales jadłeś non stop książki czytałeś muzyki słuchałeś odpoczales tak ze hej ... No ale co u siebie to u siebie usłyszałam - a teraz moge stwierdzić No tak nie było tam playstation ...
No coments!
Idę spać bo sie tylko zdenerwowałam ;) wesołych po świętach ;)

A ja przeziębiona... I to jak.. A mialam nadzieje, ze to tylko alergia.. A tu katar, kaszel, kichanie, czerwony nos i oby się bardziej nie rozwinęło bo u nas w rodzince maz, mama i tata prawie jednoczesnie brali antybiotyk. Najwazniejsze ze juz w domku :)

Milego odpoczywanka :)

reklama
Witajcie po świętach :*

szybko minęły jak zawsze :)

Emka spokojnie jeszcze pare niespodzianek i wsio :)

widzę chorubska się znowu zaczynają.. kurować się ! :)
joani dobrze że jednak świętowaliście sami z mężem lepiej tak niż żebyś teraz ty się męczyć musiała z kibelkiem...

mój mąż z córą tak mnie wczoraj zlali wodą że zaraz corce pogroziłam że ma się pilnować jak faktycznie braciszek się urodzi bo damy jej wtedy popalić a ta długo nie czekała spojżała na M i zaczęła się w głos śmiać.. no nie :) ta zniewaga krwi wymaga :)

słoneczko wychodzi pięknie się robi więc jakiś spacerek trzeba zorganizować :)

jakieś wizyty dzisiaj?? :> jak tak to &&&& zaciśnięte :)
miłego dnia :*

Do góry