reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

nexiss super że już w domku :)

sawi dobrze że przeszło..:) z fakturą kiepsko ale może jeszcze jest jakaś nadzieja??

a_nka kurcze ale checa z ta twoją mamą.. biedna.. też nie wiedziałam że może dać wynik testu pozytywny taki torbiel... masakra

reklama
Moja mama jednak odetchnęła z ulgą. Powiedziała, że ona nie dałaby sobie teraz rady z małym dzieckiem , a torbiel usuną i będzie po sprawie:oo:

hehe no to już taki wiek że się boją :) czas na wnuki by się skończył :) a tak zawsze bedzie mogła wam pomóc :)
z resztą ja też chce mieć święty spokój po 40 :) będę miała 42 lata a mój 46 lat jak dzieci będą " dorosłe " i tego chce się trzymać :) swoją drogą ciekawe czy wyjdzie :)

Sawi, całe szczęście, że bóle się uspokoiły i obyło się bez wizyt na IP. Odpoczywaj tam sobie :-)
Nexiss, witaj w domku :-D ty też odpoczywaj, święta są w końcu po to by się obijać ;)

A_nka nie czytaj nic w internecie:no: Mama jest pod opieką lekarzy, wytną jej to i wszystko będzie dobrze, nie ma się co martwić na zapas:)

reklama
Do góry