reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
szpitala na strzelców nie polecam ale znam kobiety które bardzo sobie chwalą :) a najlepsze jest to że ten doktorek na zdięciu to mój lekarz prywatnie :) bardzo dobry i właśnie pracuje w tym szpitalu ale ja będę rodzić w innym :)

współczuję choróbsk wszelkiego rodzaju.. kurujcie się :* a o zębach już nie wspomnę .. to jest katastrofa i również współczuję :*

teraz kolacja i zbieramy sie nyny już :)
dobraoc :*

hey :*
No to wczoraj sie ostatnia pożegnałam więc dzisiaj pierwsza się witam :)

czekam dziś na gazownikow muszą ściągnąć nam licznik póżniej przychodzą robotnicy żeby zawór z gazu wymianić bo ten co mamy przecieka.. i później znowu gazowniki żeby założyli z powrotem .. nie lubię być sama jak tyle ludzi ma mi się przez mieszkanie przewlec.. no ale coż :D
dobrze że na obiad mamy zupę z wczoraj to jak coś można w mikrofali zgrzać :)

sawi mnie sie też wydaje że to takie schematyczne z ta wielkością macicy.. mi lekarze też mowią że mam wielką i bardzo wysoko z resztą łożysko tez bardzo wysoko i ja już czuję kopniaczki malucha gdzieś 2 palce nad pępkiem :)

a i dziewczyny normalnie sobie ulżyłam strasznie mnie piersi bolały w nocy nie wiedziałam juz jak się ułożyć.. aż kupiłam sobie dwa dni temu stanik sportowy i zakładam go na noc to jest coś pięknego śpię jak zabita i nic nie boli :) jeśli ktoraś ma też taki problem to polecam :) ja kupiłam najzwyklejszy w auchanie za 14 zł :p :) żeby sprawdzić czy się spisze :)

kciuki dla wszystkich wizytujących :)

buziaki

Dzień dobry:)

Mnie coś znowu bierze, przez weekend się wymarzłam no i katar zaczął mnie męczyć:dry: Niech ta wstrętna pogoda już się skończy, bo ja co miesiąc chora jestem..

Ania// gdzieś czytałam, że spanie w stanikach pomaga na bolące piersi:tak: Fajnie, że ten sposób na prawdę działa:) Mnie bolały bardzo na początku, później przestały na jakiś czas, ale coś czuję, że znowu się zaczyna, więc jak nie będę dawała rady to też to wypróbuję:)

Pogoda do d*** i jak zawsze nic się nie chcę..

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&& :tak:
Aaa.. moja już jutro:szok: Modlę się, żeby mi ginka zrobiła USG, może podejrzymy kto tam się kryje, bo jak nie to dopiero na połówkowych, które planuję na ok. 9 maja, a chciałabym już wiedzieć:-D

Miłego dnia:)

Wiosna w naszych brzuchach jest... ale gdzie ta za oknem?
Co wy dziewczyny tak chorujecie cały czas... Chyba trzeba wam palcem pogrozić za te cieniutkie stroje wiosenne ;-) W każdym razie kurujcie się :-)

Witam się wizytowo :)
Właśnie się szykuję na wizytę, za oknem zimno, pada i wieje, masakra...

Planów poza wizytą żadnych, obiad jakiś zrobię, cyc z sosem, ziemniaki i fasolka z zasmażką.

Wczoraj dostałam od koleżanki przepis na sałatkę, dziś ją spróbuje zrobić, w smaku nawet nawet bo miała zrobioną już.
Składniki: pierś z kuraka podsmażona z przyprawą gyros, makaron z 2 zupek chińskich z vifona koniecznie (nie zalewany, ale ja zaleje coby już napęczniał bo wersja koleżanki za sucha dla mnie), puszka kukurydzy, por duży nie parzymy, 3-4 łyżki majonezu, duży jogurt naturalny (zwykły nie grecki), 3/4 opakowania ziół prowansalskich. I już w razie W można trochę soli i pieprzu, ale i tak nie potrzebna ta sól bo już smaka dają zioła.

Pozostałym wizytującym &&& zaciśnięte :)
Miłego dzionka, oby szybko wyszło słońce :)

Hej wtorkowo:D U mnie dziś w miarę, ale pogodaaaa tragedia.... leje deszcz. Małż zaraz wraca do domu bo pada i nawet na miejscu nie mają zbytnio co robić:D

Ale to dobrze, odpocznę dziś troszkę:D

Nexis kciuki za wizytę:D ps ten cyc z sosem musi być wyśmienity :):)

reklama
witamy sie i my :)

w dalszym ciagu zyczymy zdrowka chorowitkom!

Trzymamy kciuki za wizytujace i zeby maluszki byly sklonne wspolpracowac w zakresie plci :)

Ania, dokladnie po porodzie juz tylko spanie w stanikach :) ja juz w pewnym momencie mialam dosc :)

my sie zaraz zbieramy na warsztaty plastyczne. bedziemy sie taplac w farbach, plastelinie i bibule :]

milego dnia wszystkim i sloneczka!

Do góry