reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Leże w łóżku, mała usypia...

DZIEWCZYNY MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ! MOJE DZIECKO KOPIE TAK MOCNO ŻE WIDZĘ NA BRZUCHU, JAK MAŁŻ PRZYJEDZIE NAGRM JEGO TELEFONEM:d ALEEE ZARĄBISTE:d

reklama
Katka super, że maluch się tak wierci, że już widać, pochwal się nagraniem:-) A jak tam się czujesz? Przeszło trochę?

Cześć dziewczyny ja już powoli wygrzebuję się z choroby :-)

Normalnie wracam do świata żywych. Musiałam odwołać jutrzejszą wizytę u endo, kolejny termin dopiero na 5maja :sorry:
Trudno. Jakoś muszę to przeżyć.
W czwartek idę do diabetologa .

Dzieciaki się nie pozarażały zdrowe. Nela strasznie przeżywa, że jest już na tyle duża by iśc do przedszkola i strasznie dokucza Dominikowi. Zabiera mu zabawki, krzyczy na niego :eek::baffled:

Rosną jej różki i chyba trzeba będzie je przytemperować.

Kobietki życzę Wam miłego dnia!!

Soniafka fajnie, że będziecie mieli wakacje

Katka gratuluję wypychania :-D u mnie narazie jeszcze ciężko wyczuć ręką ruchy :confused2:

Słoneczko kochana muszę czekać na męża, właśnie dostałam sms że zjeżdzają już z obwodnicy Wrocławia, jestem sama z córką , ona śpi, teściowa w pracy...

Siedzę dzisiaj do późnego wieczora sama w domku. Mąż został dłużej, żeby odrobić przepustkę przed następną wizytą, bo mamy wcześniejszą godzinę. A ja miałam mieć przedszkole w domu. Siostra poszła do kosmetyczki i miała mi dzieciaki podrzucić,ale mały dostał zapalenia ucha i siedzi u babci :zawstydzona/y: a już miałam plany na dobrą zabawę. No to mam samotne popołudnie...
Pogoda tragiczna, co 5 minut nowa atrakcja za oknem.
Hania, dobrze, że przechodzi choróbsko :-)

Katka bądź spokojna przede wszystkim :-) nerwy nie są dobrą rzeczą szczególnie w ciąży lepiej tego unikać jak sie tylko da... wiem łatwo się mówi pewnie jakbym miała też takie objawy bym się bała... Napisz jak będziesz wiedzieć czy już ok :-)

reklama
Ania, fajnie, że się umówiłaś na to usg, trzymam kciuki, żeby maluch pokazał kim jest ;) fakt jest taki, że i tak na 99% dowiesz się przy wynikach amnio. W ogóle fajne uczucie znać płeć, móc spersonalizować tę istotkę, mówić do niej po imieniu :-) jestem pewna, że wasza historia z pappą skończy się tak dobrze jak nasza i poczujecie tę ulgę i niesamowite szczęście, że dzidziuś jest zdrowy :)
u nas też pogodowa masakra!!! słońce na przemian z burzą, nie ma ochoty się z domu ruszać, a pracować w domu tym bardziej, więc skupiłam się na robieniu prania ;)
Hania, dobrze, że u Ciebie już coraz lepiej :-)
Katka, daj znać jak się wybierzesz na ta konsultację...

Do góry