reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
szpitala na strzelców nie polecam ale znam kobiety które bardzo sobie chwalą :) a najlepsze jest to że ten doktorek na zdięciu to mój lekarz prywatnie :) bardzo dobry i właśnie pracuje w tym szpitalu ale ja będę rodzić w innym :)

współczuję choróbsk wszelkiego rodzaju.. kurujcie się :* a o zębach już nie wspomnę .. to jest katastrofa i również współczuję :*

teraz kolacja i zbieramy sie nyny już :)
dobraoc :*

hey :*
No to wczoraj sie ostatnia pożegnałam więc dzisiaj pierwsza się witam :)

czekam dziś na gazownikow muszą ściągnąć nam licznik póżniej przychodzą robotnicy żeby zawór z gazu wymianić bo ten co mamy przecieka.. i później znowu gazowniki żeby założyli z powrotem .. nie lubię być sama jak tyle ludzi ma mi się przez mieszkanie przewlec.. no ale coż :D
dobrze że na obiad mamy zupę z wczoraj to jak coś można w mikrofali zgrzać :)

sawi mnie sie też wydaje że to takie schematyczne z ta wielkością macicy.. mi lekarze też mowią że mam wielką i bardzo wysoko z resztą łożysko tez bardzo wysoko i ja już czuję kopniaczki malucha gdzieś 2 palce nad pępkiem :)

a i dziewczyny normalnie sobie ulżyłam strasznie mnie piersi bolały w nocy nie wiedziałam juz jak się ułożyć.. aż kupiłam sobie dwa dni temu stanik sportowy i zakładam go na noc to jest coś pięknego śpię jak zabita i nic nie boli :) jeśli ktoraś ma też taki problem to polecam :) ja kupiłam najzwyklejszy w auchanie za 14 zł :p :) żeby sprawdzić czy się spisze :)

kciuki dla wszystkich wizytujących :)

buziaki

Dzień dobry:)

Mnie coś znowu bierze, przez weekend się wymarzłam no i katar zaczął mnie męczyć:dry: Niech ta wstrętna pogoda już się skończy, bo ja co miesiąc chora jestem..

Ania// gdzieś czytałam, że spanie w stanikach pomaga na bolące piersi:tak: Fajnie, że ten sposób na prawdę działa:) Mnie bolały bardzo na początku, później przestały na jakiś czas, ale coś czuję, że znowu się zaczyna, więc jak nie będę dawała rady to też to wypróbuję:)

Pogoda do d*** i jak zawsze nic się nie chcę..

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&& :tak:
Aaa.. moja już jutro:szok: Modlę się, żeby mi ginka zrobiła USG, może podejrzymy kto tam się kryje, bo jak nie to dopiero na połówkowych, które planuję na ok. 9 maja, a chciałabym już wiedzieć:-D

Miłego dnia:)

Wiosna w naszych brzuchach jest... ale gdzie ta za oknem?
Co wy dziewczyny tak chorujecie cały czas... Chyba trzeba wam palcem pogrozić za te cieniutkie stroje wiosenne ;-) W każdym razie kurujcie się :-)

Witam się wizytowo :)
Właśnie się szykuję na wizytę, za oknem zimno, pada i wieje, masakra...

Planów poza wizytą żadnych, obiad jakiś zrobię, cyc z sosem, ziemniaki i fasolka z zasmażką.

Wczoraj dostałam od koleżanki przepis na sałatkę, dziś ją spróbuje zrobić, w smaku nawet nawet bo miała zrobioną już.
Składniki: pierś z kuraka podsmażona z przyprawą gyros, makaron z 2 zupek chińskich z vifona koniecznie (nie zalewany, ale ja zaleje coby już napęczniał bo wersja koleżanki za sucha dla mnie), puszka kukurydzy, por duży nie parzymy, 3-4 łyżki majonezu, duży jogurt naturalny (zwykły nie grecki), 3/4 opakowania ziół prowansalskich. I już w razie W można trochę soli i pieprzu, ale i tak nie potrzebna ta sól bo już smaka dają zioła.

Pozostałym wizytującym &&& zaciśnięte :)
Miłego dzionka, oby szybko wyszło słońce :)

Hej wtorkowo:D U mnie dziś w miarę, ale pogodaaaa tragedia.... leje deszcz. Małż zaraz wraca do domu bo pada i nawet na miejscu nie mają zbytnio co robić:D

Ale to dobrze, odpocznę dziś troszkę:D

Nexis kciuki za wizytę:D ps ten cyc z sosem musi być wyśmienity :):)

reklama
witamy sie i my :)

w dalszym ciagu zyczymy zdrowka chorowitkom!

Trzymamy kciuki za wizytujace i zeby maluszki byly sklonne wspolpracowac w zakresie plci :)

Ania, dokladnie po porodzie juz tylko spanie w stanikach :) ja juz w pewnym momencie mialam dosc :)

my sie zaraz zbieramy na warsztaty plastyczne. bedziemy sie taplac w farbach, plastelinie i bibule :]

milego dnia wszystkim i sloneczka!

Do góry