reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja juz po dentyscie. Przeglad zrobiony, tylko jedna mala dziurka. No i kamien do usuniecia( nie lubie tego i zrobie dopiero za miesiac).
U mine tez co chwila deszcz na przemian ze sloncem.
Katka odpoczywaj. I daj znac co tam sie dzieje.
A_nka super, ze lepiej sie czujesz.
Ritta ja tez sie zastanawiam nad chusta. Nawet do noszenia po domu.
Antosia chyba mi rozklada... spi teraz nieboraczek....

reklama
no pogoda dzisiaj to katastrofa :)

ale my siedzimy w suchym i ciepłym więc jest dobrze hehe

koko dokładnie przy wynikach płeć poznamy więc jak nie jutro to za tydzień mniej więcej :)

Hej ja tylko na chwilę się przywitać bo dzisiejszy dzień do moich nie należy :(Ja po jelitówce lub zatruciu, bo nie wiem co to było, dzisiaj dentysta zaliczony...kontynułujemy kanałówkę :no:, mały kaszle jak gruźlik, a ja na przemian płaczę, śmieję się i opieprzam wszystkich, którzy mi na drodzę staną....masakra, nie wiem co ze mną.
Wszystkiego dobrego dla Was!

O ludzie kanałowe leczenie... bleee a jak oni ci robią bez prześwietlenia rtg? czy miałaś prześw?
Wcale nie dziwię się, że masz takie nerwy, jak wszystko na opak. Zdrówka

Nie nie miałam prześwietlenia, w dodatku mam zapalenie tego zębą i pod ropą. Samo leczenie ok, prawie nic nie czuję, ale to już praktycznie czwarta wizyta z tym zębem i końca nie widać...

Dlatego pytam, czyli lekarz robi trochę na oślep bez rtg. Z ropą nie przelewki. Powinnaś coś odkażającego robić, ale pewnie lekarz coś doradził.

Joani dzięki za poradę. Przy poprzedniej infekcji zatok robiłam inhalacje z solą, a teraz spróbowałam Twojego sposobu i szybciej działa. Dzięki!!

Dooda u mnie niestety też zęby lecą teraz:-( 5 do naprawy z początkami próchnicy:baffled:

Katka ja taki silny ból miałam w zeszłym tygodniu po jednej stronie brzucha, na drugi dzień się uspokoiło, ale dziś znowu wraca po spacerze, trochę mniejszy. Usg planowo mam dopiero w maju, więc chyba umówię się na ten tydzień, by sprawdzić, co to. Może to te więzadła albo zrosty pooperacyjne po dawnej operacji w brzuchu, ale wolę sprawdzić. Lepiej sprawdź, jeśli nie przejdzie.

reklama
Sawi mysle ze to bardzo schematyczne. Jedne sa wysokie inne niskie, jadne maja wieksze inne mniejsze macice.
Mi juz na drugiej wizycie z rzedu lekarz powiedzial ze mam z tych wiekszych.

Do góry