reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Leże w łóżku, mała usypia...

DZIEWCZYNY MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ! MOJE DZIECKO KOPIE TAK MOCNO ŻE WIDZĘ NA BRZUCHU, JAK MAŁŻ PRZYJEDZIE NAGRM JEGO TELEFONEM:d ALEEE ZARĄBISTE:d

reklama
Katka super, że maluch się tak wierci, że już widać, pochwal się nagraniem:-) A jak tam się czujesz? Przeszło trochę?

Cześć dziewczyny ja już powoli wygrzebuję się z choroby :-)

Normalnie wracam do świata żywych. Musiałam odwołać jutrzejszą wizytę u endo, kolejny termin dopiero na 5maja :sorry:
Trudno. Jakoś muszę to przeżyć.
W czwartek idę do diabetologa .

Dzieciaki się nie pozarażały zdrowe. Nela strasznie przeżywa, że jest już na tyle duża by iśc do przedszkola i strasznie dokucza Dominikowi. Zabiera mu zabawki, krzyczy na niego :eek::baffled:

Rosną jej różki i chyba trzeba będzie je przytemperować.

Kobietki życzę Wam miłego dnia!!

Soniafka fajnie, że będziecie mieli wakacje

Katka gratuluję wypychania :-D u mnie narazie jeszcze ciężko wyczuć ręką ruchy :confused2:

Słoneczko kochana muszę czekać na męża, właśnie dostałam sms że zjeżdzają już z obwodnicy Wrocławia, jestem sama z córką , ona śpi, teściowa w pracy...

Siedzę dzisiaj do późnego wieczora sama w domku. Mąż został dłużej, żeby odrobić przepustkę przed następną wizytą, bo mamy wcześniejszą godzinę. A ja miałam mieć przedszkole w domu. Siostra poszła do kosmetyczki i miała mi dzieciaki podrzucić,ale mały dostał zapalenia ucha i siedzi u babci :zawstydzona/y: a już miałam plany na dobrą zabawę. No to mam samotne popołudnie...
Pogoda tragiczna, co 5 minut nowa atrakcja za oknem.
Hania, dobrze, że przechodzi choróbsko :-)

Katka bądź spokojna przede wszystkim :-) nerwy nie są dobrą rzeczą szczególnie w ciąży lepiej tego unikać jak sie tylko da... wiem łatwo się mówi pewnie jakbym miała też takie objawy bym się bała... Napisz jak będziesz wiedzieć czy już ok :-)

reklama
Ania, fajnie, że się umówiłaś na to usg, trzymam kciuki, żeby maluch pokazał kim jest ;) fakt jest taki, że i tak na 99% dowiesz się przy wynikach amnio. W ogóle fajne uczucie znać płeć, móc spersonalizować tę istotkę, mówić do niej po imieniu :-) jestem pewna, że wasza historia z pappą skończy się tak dobrze jak nasza i poczujecie tę ulgę i niesamowite szczęście, że dzidziuś jest zdrowy :)
u nas też pogodowa masakra!!! słońce na przemian z burzą, nie ma ochoty się z domu ruszać, a pracować w domu tym bardziej, więc skupiłam się na robieniu prania ;)
Hania, dobrze, że u Ciebie już coraz lepiej :-)
Katka, daj znać jak się wybierzesz na ta konsultację...

Do góry