reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Em Ka bo raz czuję niżej łaskotanie, a raz wyżej wiec zakładam, że jak kopie na dole to Elena, a jak u góry to niespodzianka :-D
Ale nie wiem czy mam rację :rofl2:
Trzymam kciuki za wyjście!!

A mnie dziś pół nocy biegunka męczyła. Jestem wiec totalnie niewyspana :-(

Pogoda paskudna, szaro, wieje i leje :dry:

Ehh... Miłego dnia dziewczyny! Zobacz załącznik 619324

Ps. Wesolutka wczoraj mi zdjęcia nie pokazało wiec napisze dziś. śliczną masz córeczkę.
A tka zapytam ta narzuta w kratę to czasem nie jest becik?
Bo ja właśnie dla Dominika miałam taki :) i gdzieś tam z przodu była aplikacja drzewa.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć mamuśki :-) Mi całą noc śniły się szpitale po których jeździłam, w sumie nie wiem po co... dzisiaj wizyta i mam nadzieję, że żadnego szpitala nie dostanę po wynikach...
Hania, ty tą biegunkę może masz po insulinie, bo teściowa na początku miała okropnie, biegała co chwilę i było to mega uciążliwe. Teraz jest ok, chyba że jakaś impreza i poje niedozwolonych rzeczy, wtedy też się męczy. A ty wczoraj zaszalałaś :-)
Emka, szturmuj lekarzy, zrób dwa piruety i niech wypuszczą cię do domu ;-)

A_nka ojj to ta w-z'etka pewnie Ci dala popalic;) a tak serio to wspolczuje, bo sie pewnie wymeczylas, oby przeszlo:tak:

USG 3D jest fajne jak maluszki sa juz wieksze, jak widac cala buzke:))

Dzień dobry :-)

Ja też od 5 nie śpię :baffled: Całą noc męczyły mnie sny na temat dzisiejszej wizyty, a to,że się spózniłam, a, to,że nie mogłam drogi do szpitala znalezć... :szok: masakra.

Teraz wpadam na szybko sie przywitać, lecę lalę zawieżć do koleżanki i mykam do tego szpitala :-) Na szczęście drogę doskonale pamiętam :-D

emka trzymam kciuki,żebys juz dziś wyspała się w swoim łóżeczku !
ania super ,że z córcią lepiej :-)

a_nka ja też zastanawiałam się,jak Ty odrózniasz maluchy :-) Fajne uczucie będzie kopanie na 4 nóżki :-)

miłego dnia wszystkim!

Dzieki Dziewczyny, mala faktycznie jest obledna :) i chocbym miala na nia nie wiem jakiego nerwa to zaraz zrobi cos co mnie rozwala na lopatki :D
Hania wspolczuje nocki :( odpoczywaj bidulko

Ta krateczka, to pościel z feretti kołderka, poduszka i ochraniacz. Tyle ze nasze dziecko zasypia normalnie, a potem w srodku nocy zastaje ja spiaca na koldrze - notorycznie :) i jest tam drzewko i kurka chyba :p

Cześć dziewczyny :-)
Widzę, że nie tylko ja dziś jestem niewyspana. Nie mam pojęcia dlaczego ale budziłam się co godzinę i usnąć nie mogłam. Jakoś tak mega niewygodnie mi było i w ogóle beznadziejnie mi się spało. Mój mąż biedny też się nie wyspał bo się kręciłam i go budziłam. :dry: Na dniach przyjść powinna do mnie poduszka dla ciężarówek i nie ukrywam, że pokrywam w niej wielkie nadzieje jeśli chodzi o komfort snu. :tak:

Jutro z rańca mam połówkowe i już przeżywam i doczekać się nie mogę.:-p Pewnie między innymi dlatego nie mogłam już dzisiaj spać. Musze się dziś przygotować psychicznie i przemyśleć dobrze o co chcę zapytać na wizycie bo zawsze jestem tak podniecona i zaaferowana tym co widze na ekranie, że później kiedy wychodze z gabinetu jestem na siebie wściekła, że nie zapytałam o to czy o tamto. ;-)

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty && :blink:

reklama
Dołączam do grona niewyspanych... Hania mi dzisiaj płakała w nocy i strasznie się kręciła, mąż wkroczył do akcji, poprzytulał, ponosił i dała sie uspokoić, nie wiem może to te nieszczęsne ostatnie 2 piątki jej wychodzą. Poszalałam dzisiaj w Lidlu, fajne ubrania dzieciom kupiłam, ceny niewygórowane a jakośc bardzo dobra.Ruchów jeszcze nie czuję, parę razy coś tam poczułam ale może to tylko trawienie ;-) za to zaczyna mi się wieczorne twardnienie brzucha, szczególnie jak w dzień za dużo się nalatam, staram się nie nościć Hani ale czasem ciężko się dogadać z 2-latką

Do góry