reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Em Ka bo raz czuję niżej łaskotanie, a raz wyżej wiec zakładam, że jak kopie na dole to Elena, a jak u góry to niespodzianka :-D
Ale nie wiem czy mam rację :rofl2:
Trzymam kciuki za wyjście!!

A mnie dziś pół nocy biegunka męczyła. Jestem wiec totalnie niewyspana :-(

Pogoda paskudna, szaro, wieje i leje :dry:

Ehh... Miłego dnia dziewczyny! Zobacz załącznik 619324

Ps. Wesolutka wczoraj mi zdjęcia nie pokazało wiec napisze dziś. śliczną masz córeczkę.
A tka zapytam ta narzuta w kratę to czasem nie jest becik?
Bo ja właśnie dla Dominika miałam taki :) i gdzieś tam z przodu była aplikacja drzewa.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć mamuśki :-) Mi całą noc śniły się szpitale po których jeździłam, w sumie nie wiem po co... dzisiaj wizyta i mam nadzieję, że żadnego szpitala nie dostanę po wynikach...
Hania, ty tą biegunkę może masz po insulinie, bo teściowa na początku miała okropnie, biegała co chwilę i było to mega uciążliwe. Teraz jest ok, chyba że jakaś impreza i poje niedozwolonych rzeczy, wtedy też się męczy. A ty wczoraj zaszalałaś :-)
Emka, szturmuj lekarzy, zrób dwa piruety i niech wypuszczą cię do domu ;-)

A_nka ojj to ta w-z'etka pewnie Ci dala popalic;) a tak serio to wspolczuje, bo sie pewnie wymeczylas, oby przeszlo:tak:

USG 3D jest fajne jak maluszki sa juz wieksze, jak widac cala buzke:))

Dzień dobry :-)

Ja też od 5 nie śpię :baffled: Całą noc męczyły mnie sny na temat dzisiejszej wizyty, a to,że się spózniłam, a, to,że nie mogłam drogi do szpitala znalezć... :szok: masakra.

Teraz wpadam na szybko sie przywitać, lecę lalę zawieżć do koleżanki i mykam do tego szpitala :-) Na szczęście drogę doskonale pamiętam :-D

emka trzymam kciuki,żebys juz dziś wyspała się w swoim łóżeczku !
ania super ,że z córcią lepiej :-)

a_nka ja też zastanawiałam się,jak Ty odrózniasz maluchy :-) Fajne uczucie będzie kopanie na 4 nóżki :-)

miłego dnia wszystkim!

Dzieki Dziewczyny, mala faktycznie jest obledna :) i chocbym miala na nia nie wiem jakiego nerwa to zaraz zrobi cos co mnie rozwala na lopatki :D
Hania wspolczuje nocki :( odpoczywaj bidulko

Ta krateczka, to pościel z feretti kołderka, poduszka i ochraniacz. Tyle ze nasze dziecko zasypia normalnie, a potem w srodku nocy zastaje ja spiaca na koldrze - notorycznie :) i jest tam drzewko i kurka chyba :p

Cześć dziewczyny :-)
Widzę, że nie tylko ja dziś jestem niewyspana. Nie mam pojęcia dlaczego ale budziłam się co godzinę i usnąć nie mogłam. Jakoś tak mega niewygodnie mi było i w ogóle beznadziejnie mi się spało. Mój mąż biedny też się nie wyspał bo się kręciłam i go budziłam. :dry: Na dniach przyjść powinna do mnie poduszka dla ciężarówek i nie ukrywam, że pokrywam w niej wielkie nadzieje jeśli chodzi o komfort snu. :tak:

Jutro z rańca mam połówkowe i już przeżywam i doczekać się nie mogę.:-p Pewnie między innymi dlatego nie mogłam już dzisiaj spać. Musze się dziś przygotować psychicznie i przemyśleć dobrze o co chcę zapytać na wizycie bo zawsze jestem tak podniecona i zaaferowana tym co widze na ekranie, że później kiedy wychodze z gabinetu jestem na siebie wściekła, że nie zapytałam o to czy o tamto. ;-)

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty && :blink:

reklama
Dołączam do grona niewyspanych... Hania mi dzisiaj płakała w nocy i strasznie się kręciła, mąż wkroczył do akcji, poprzytulał, ponosił i dała sie uspokoić, nie wiem może to te nieszczęsne ostatnie 2 piątki jej wychodzą. Poszalałam dzisiaj w Lidlu, fajne ubrania dzieciom kupiłam, ceny niewygórowane a jakośc bardzo dobra.Ruchów jeszcze nie czuję, parę razy coś tam poczułam ale może to tylko trawienie ;-) za to zaczyna mi się wieczorne twardnienie brzucha, szczególnie jak w dzień za dużo się nalatam, staram się nie nościć Hani ale czasem ciężko się dogadać z 2-latką

Do góry