reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Candy jest takie indywidualne spotkanie z doradcą i zadaje pewnie pytania z "wykładów". Ja się tam nie przejmuje bo nie ma czym, zaraz sobie poczytam ten poradnik, mój M nastawiony na polemike z doradcą aż się boję co to będzie ;-) hehe
A w sobotę ostatnie spotkanie w kościele i finito :)

reklama
Nas ten doradca odpytywał z mierzenia temperatury itp. i mąż rysował wykres hehe i trzeba było kiwać głową, że to super metoda anty i w ogóle ah i eh, wtedy szybko wyszliśmy. Ci co wdawali się w dyskusję i wyrażali swoje sprzeciwy siedzieli po 2 godziny a jedni musieli przyjść jeszcze raz. Więc my się sprytem wykazaliśmy i mieliśmy z głowy.

Candy tak, takie rzeczy to tylko przy kościelnym:tak:

U nas było spotkanie indywidualne z doradcą, ale o nic nas nie wypytywał, ani nie egzaminował, na szczęście:-D

candy to nie są egzaminy, ale nauki, parę godzin i głównie chodzi im o naturalne sposoby zapobiegania ciąży itp. Do przeżycia, jeśli ktoś chce kościelny.

Candy raczej tak, pytanie głównie są o metody planowania rodziny, zapobieganie nieplanowanym ciążom itp. czyli to co on gadał na wykładach, może przysięgę małżeńską.

reklama
Od jutra mowię ze wszystko dobrze i bede chciała do domku tam przynajmniej bede mogła spać wygodnie i do tej do której bede chciała i w ogóle wiec taki plan szyderczy;)))
No i majątku nie stracę na filmy czy programy hehe ;) a tu niestety jeszcze gniazdko mam daleko wiec i tel co chwila daleko wiec audiobooki tylko przez chwile heh ;) ale marudzę ;) sorry! ;)

Dzis mój przywiezie mi detektor i se sama posłucham tetna a nie bede sie prosić ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Do góry