reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Manianka nie pomogę z wysypką, bo nie mam, chociaż czasem mam takie uczucie swędzenia w różnych miejscach, ale żadna wysypka się tam nie pojawia. Współczuję bóli w krzyżu i nieprzespanej nocy, niestety im bliżej do porodu tym częściej będzie to pewnie dokuczać;)

reklama
ja tez z wysypka nie pomoge ale wypijaj wapno zawsze pomaga< ja tez mam miejscowe swedzenia glownie brzuch reka i dlon na zmiane ale bez wysypek

oj zaraz musze wychodzic a znowu zaatakowaly mnie mdlosci do spotkania pierwszego stopnia :(

czy to sie kiedys skonczy...?:(

Witam się i ja.

Manianka zgłoś tą wysypkę lekarzowi.

Współczuję Wam dziewczyny mdłości i złego samopoczucia. U mnie zaczynają się pierwsze nieprzyjemne objawy ciąży. Czasem pobolewa mnie podbrzusze i w okolicy pachwin. Myślę, że więzadła się rozciągają.

Miłego dnia i powodzenia na wizytach.

Hej wrześniówki:)
Ja piję herbatkę, jestem po śniadanku, pora wziąć witaminki:)

Dzisiejszy dzień, spędzam w łóżeczku:) małż pojechał o 3 w nocy w delegacje, wróci najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu;/ Na obiad zrobię małej makaron w sosie prowansalskim bo ona uwielbia:)

Nawet nie mam weny żeby się za jakieś sprzątanie wziąć;)

Powodzenia na wizytach:)

witam się:)

EMKA ty dalej z mdłościami o mamo:no:ale moze dzieki temu nie jesz tyle co ja hehe

bubbles mój nie wiem czy sie cieszy wczoraj na chwile zdążył na usg ale po nie widzialam entuzjazmu ,, ja do niego cz chcial dziewczynke a on ze on w ogole nic nie chcial,
potem poszliśmy sobie na pizze , no i pojechal do siebe do Łaniewa a ja nocka sama i wieczor , czlowiek zagadaka:-D

teraz dwa pączki wciągam mniammmmmmm:tak:

pewnie twierdzi ze angazuje na tyle ile moze :/
a ty o ktorej wizytka?

O 16:00 dopiero, już jajo znoszę z nerwów:-D

Dla niego to już któraś ciąża, więc pewnie dlatego go to tak nie fascynuje, ale mam nadzieję, że jak maleństwo się urodzi to będziesz mogła na niego liczyć:)

Witam się :)
Dziś u mnie pełne słoneczko, aż szok po ostatnich dniach :) ale jeszcze chłodno jest.. śniego już na szczęście nie ma :)
Na obiadek coś zapiekanego, pewnie udka.
Potem jade na ploty do kumpeli i do matuli pewnie też na herbatkę i wysłać jej w końcu tego pita.
Muszę w końcu pranie zrobić bo się ostatnio tak zamierzam, że mi aż zabrakło czystych skarpetek :-p
Poza tym nic mi się nie chce, dziś gdyby moja matula do mnie "rano" nie zadzwoniła (czyt. o 10) to nie wiem o której bym wstała, jeszcze jakiś koszmar mi się nad ranem śnił brrr

moze tez bedziesz miała:) a masz juz jakieś zachcianki ?

powiem Ci, że teraz bardziej na słodkie, ale zaraz jem coś słonego, więc tak różnie
narazie żaden lekarz nie chce mi powiedzieć co tam u mnie rośnie ;-) może na koljnym usg, muszę uzbroić się w cierpliwość

Dlatego większość lekarzy wstrzymuje się z przewidywaniami do 16 tyg. a bywa też, że do 8 mies. miała być dziewczynka a nagle okazuje się chłop :-D tak miała koleżanka.

wczoraj mój szwagier mówił, że jego kupmla żona jest już w 8 miesiącu i nadal nie wiedzą co będzie bo dzidzia się tak za każdym razem ułoży, że nie widać co tam ma, jakby wiedziała że jest podglądana :)

Manianka może wapno zacznij pić, bywało tak że jak wysypka to brak tego minerału w organiźmie.

Powodzenia dla wszystkich dzisiejszych wizytujących :)

Miłego słonecznego dzionka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nexiss do 8 miesiąca to ja bym chyba nie wytrzymała w niepewności:szok: Ja mam nadzieję, że nasze maleństwo będzie chętne do pozowania, chociaż się śmiałam wczoraj do mojego, że jak pójdzie po tatusiu to będzie wredne i nic nie zobaczymy:-D

Do góry