reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Probowalam sie rejestrowac na stronach i na chwile obecna takie jak Bobovita lub Hipp wysylaja dopiero po narodzinach dziecka probki. Natomiast Family Service sie zarejestrowalam tylko jak czytam komenatarze wychodzi na to ze nie maja zestawow na magazynie o.0 Nie wiem o co chodzi, ale probowac mozna sie rejestrowac moze akurat cos sie dostanie :)

reklama
Też się zarejestrowałam na FamilyService oraz na Hipp, może kiedyś coś dostaniemy :) I cały czas szukam różnych innych stron i też będę się rejestrować :)
BubblesGirl- czyli dziś urodzinki masz? 100la​t dla Ciebie, szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń i zdrówka dla fasolki :*

Powiem Wam, że jestem bardzo szczęśliwa bo załatwiłam sobie umowę o pracę ! Teściowa prowadzi firmę, dopytała się o wszystko księgowej i "zatrudniła" mnie jako menadżera z pensją 2500 zł :happy: Przez dwa miesiące zapłacę ZUS i idę na zwolnienie :) Jest mi teraz lżej na sercu, bo martwiłam się jak to będzie z pieniędzmi, gdy się nam kruszynka urodzi.

Fajnie masz, ja już latam i też próbuje sobie coś takiego załatwić, z tym że z mniejszą pensją niż Twoja ;) ale narazie u koleżanki to trochę długo trwa, inna się boi bo za mała firma, ajjj wkurzające to jest a człowiek się nerwów naje, jeszcze dziś od siostra będzie gadać ze znajomą, może coś sie uda, oby jak najszybciej...

A ja dziś mam mdlisty dzień, mój od rana remontuje, maluje ościeżnice i sam zapach farby mnie doprowadza do mdłości, staram się tak tego nie wdychać ale w zimie okno otworzyć aby się wywietrzyło to nie za bardzo, siedze w zamkniętym pokoju z szalikiem pod nosem..:baffled:

BubblesGirl w takim razie wszystkiego najlepszego w dniu urodzin i udanej imprezki.
Aniulka01 witaj.
Olandia fajnie, ze jednak nic powazniejszego corcie nie dopadlo.
Rajo jak znajdziesz str z gratisami, oczywiscie dawaj linki!!!
Wlasnie wrocilam z zakupow i jednak bedzie pomidorowa na obiad... kobieta zmienna jest.... zwlaszcza w ciazy!!! He, he...

Rajo007, Amaliee dzięki dziewczyny:)) To "dopiero" 24, ale jakoś tak te parzyste liczby tak starzej dla mnie brzmią:D

Jak znajdziecie jakieś fajne stronki to wrzucajcie:tak: Ja kiedyś dostałam z Fisher Price "Lustereczko lwiątko":-D

Nexiss uważaj, żebyś się nie przeziębiła!:tak:

BubblesGirlwszystkiego najlepszego!

Amaliee
ja 30-stke obchodzilam w listopadzie - nie taka straszna jak ja maluja;-) Ale wiekiem juz sie nikomu nie zamierzam chwalic :-)

Ja juz tez po zakupach. Dzieci w polskiej szkole sobotniej - to czas pomyslec o obiadku ;-) W sumie za duzo to kombinowac nie bede - bo maz zazyczyl sobie pyzy - wiec pyzy zakupilismy ;-) No ale jutro rosolek, to kto wie, moze w poniedzialek powstanie pomidorowa (dzieki maddlena za pomysl ;-))

Bubbles, Amaliee nie denerwujcie mnie że Was 30-stka przeraża ;) A Ty bubblet to już w ogóle...

Mąż ciągnie mnie dziś do Ikei. Nie mam ochoty ale chyba pojadę. Poszła bym na basen ale przez to przeziębienie się troche boję. A jakie u Was plany na weekend?

BubblesGirl wszystkiego naj dla Ciebie :) Jak czytam o waszym wieku, że tak przeżywacie te "20-tki", to ja czuję się jak starszyzna, bo jestem już po 30-tce:-(
A co do mojego obiadku, to dzis stawiam na chińszczyznę, mnóstwo warzyw, ryż i pierś z kurczaka. Ale jutro obowiązkowo rosół ;-)

Ritta ale ja nic nie pisałam, że mnie 30-stka przeraża, tylko, że ten czas tak zasuwa, że się człowiek nie zdąży obejrzeć a babcią będzie:-D No, ale taka kolej rzeczy, więc trzeba się cieszyć z każdej chwili:tak: Ikea?!:rofl2: Jestem uzależniona, niestety w moim mieście nie ma, ale zawsze jak z Mężem jesteśmy we Wro to go ciągnę, a on tak kocha ten sklep, że najchętniej zostałby w aucie, ale ktoś musi mi tam zakupy nosić, więc biedny się za mną ciągnie z miną męczennika:-D

Joani dzięki:)) Wyszłam na jakąś co przeżywa, że za stara jest po 20 haha:p

reklama
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) Dla mnie zabawne jest, ze po 20 czujemy sie juz starzyzna (u mnie tez tak bylo) ale jestem juz po 30-tce i to inaczej juz widze. Zawsze przekroczenie tej okraglej granicy napawa refleksja. Ale czy to wazne... przeciez rosnie w nas mlodziencza krew ;-)

Do góry