reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

joani ja też już jestem po 30-stce i nie czuję się z tym źle. Dla mnie to fajny wiek. Jest się już trochę bardziej dojrzałym i doświadczonym, trochę sie juz dorobiliśmy więc na więcej można sobie pozwolić. Ja nie narzekam;-)

reklama
Witam,
Jestem mamą 9 m-c Franusia.... w wolnej chwili szydełkuje - to moja pasja....
Zapraszam na mój funpage na facebook, gdzie przedstawiam swoje wykonane prace:
https://www.facebook.com/pages/Szydło-i-powidło/273264396158075
Jeśli coś się spodoba to proszę o kontakt (wszystkie dane są na stronie funpage). Polub mnie i jeśli możesz udostępnij.
Z góry dziękuje :-)
Pozdrawiam

Ritta, masz rację. Szczerze mówiąc, trochę przeraża mnie ten bagaż doświadczeń, żeby nie przesadzić. Myślę, że trzeba wyluzować. To moje pierwsze dziecko, bo widzę, że Twoje drugie, to też już inaczej się to wszystko widzi.
Ale u nas piękne słoneczko świeci, aż miło :-)

hej laski!
bubblesgirl wszystkiego najpiekniejszego i udanej imprezki!
aniulka01 witaj!
felicitu ja tez konczylam 30 w listopadzie :-D

ja juz po wizycie :-) wszystko ok,serduszko wali jak dzwon :-) termin na 22/09 wiecej napisze w odpowiednim watku. narazie wracamy z dublina. alez leje i wieje,samochod na bboki lata wrrr. milego dnia kochane!

Joani to prawda, do kolejnego dziecka podchodzi się już inaczej. Ale mam koleżanki, które rodziły pierwsze dziecko po 30-stce, takie czasy

anusiaszynka gratuluję udanej wizyty.

BubbleGirls! wszystkiego najlepszego Kochana! :)
Anusiaszymka gratuluję udanej wizyty! :)
Moje plany na sobotę to popołudniowe spotkanie z rodzicami oraz siostrą i szwagrem. A że siostra też w ciąży to poziom progesteronu w powietrzu oj będzie wysoki ;)
A u mnie znowu dziś zupki nie ma, jakoś ostatnio mnie nie ciągną, tak samo jak słodkie. Na śniadanie zjadłam Danio no i potem mnie muliło.
Pozdrawiam dziewczyny! :)

hej :)

bublesgirl wszystkiego NAjlepszego z okazji urodzin !!! :)

my dzisiaj na obiad pierogi z boczkiem i cebulką :) pycha :)

planów jak narazie brak... może jakiś spacerek zaliczymy bo piękne słoneczko świeci :)

anusiaszymka gratuluję udanej wizyty :) suwaczek proszę zrobić :)

a co do gratisow to u mnie w szpitalu dostaje się dwa takie pudła jedno niebieskie i jedno różowe :) i naprawde fajne drobiazgi idzie dostać :) a przy każdej wizycie u gina włąśnie reklamoweczke z próbką i gazetkami :) ostatnio dostałam probki nivea płyn mały do kąpieli i krem na odparzenia też malutki :) ale jest :)

miłego dnia buziaki :)

reklama
Dziewczyny czy to normalne ze piersi przestaly bolec?

przepraszam ,że się wtrącę ;) paulamc ja tak miałam i się bałam ,że coś nie tak , bo moje mnie bolały cały czas ,a potem przestały po czym ponownie bolały kiedy im się chciało ,a potem przestały całkiem boleć i jest ok więc myślę ,że nie ma powodu do obaw;)
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki ;)

Do góry