reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witaam :)
Parę dni zbieram się do tego, aby napisać, bo wiadomo - początek ciąży, wszystko może się zdarzyć, jednak w końcu zdecydowałam się napisać. Jestem już po wizycie u Ginekologa - to już 8 tydzień i 6 dni, przewidywany termin porodu został ustalony na 11 września. Tak więc pozdrawiam serdecznie wszystkie szczęśliwe przyszłe mamy :) :-D

Hej, wezcie mnie uspokojcie bo ja zejde na zawał. krwawić zaczelam ;/ Ale nie jest to taka krew czerwona jak prz okresie, tylko bardziej brązowa. Najczarniejsze mysli juz mam.

do lekarza dopiero w poniedzialek, bo wczesniej jak?? łykend przeciez.

Karta ciazy nie jest konieczna. Ja tez jej nie mam jeszcze. Na bol brzucha moglabys wziasc nospe i magnez ale i tak lepiej skontrolowac.

Witaj Gierasia, miło nam!
A RenataT uspokój się i pojedź na pogotowie, spokojniesza będziesz. Trzymam kciuki.

reklama
Renata ja bym na IP pojechała,będziesz spokojniejsza

troszkę posprzątałam w domku
teraz obiadek pyrkoli
dzieci śpią

zawsze ok.15-16 łapie mnie śpiączka,
no i dziś mam kiepski dzień,mdli mnie strasznie
zjem obiadek to zdrzemne się
od poniedziałku będę wydzwaniać po przychodniach i szukać lekarza bo zeświruje czekać do 4 marca:no:

Do góry