tffiti
Początkująca w BB
Cześć Dziewczynki
Ależ ten świat pokrzywiony jest
Najpierw tyle lat starania się o dzidzię Gdy okazało się, że beta pokazała ciążę to co oczywiście się tak ucieszyłam, że ręce mi się trzęsły... Stan euforii mam już za sobą ... teraz przyszedł czas na doszukiwanie się złych rzeczy
Wczoraj zamiast wejść to do Was i popisać to szukałam w necie informacji o wszystkim tym co może mnie złego spotkać...
I jak tu człowieku normalnie funkcjonowac - skończyłam w łóżku z płaczem Ale mój M jakoś podniósł mnie na duchu
Jak mam wytrzymać pozytywnie do wizyty i mieć nadzieję, że będzie O.K - poradźcie plsssssss.
Nawet nie wiem czy to nie zawczesnie na usg i rozwianie moich czarnych myśli
Pomóżcie mi - myślicie, że usg w czwartek może coś pokazać?
@ miałam 09.12.2013
jeden jedyny raz w poprzednim miesiącu się tulialiśmy - 25.12
a cykle mam 30 dniowe
help please
Dodatkowo zrobiłam wczoraj drugą betę - ale boję się odebrać wynik!!!
Wrrrrrrrrr
STRASZNIE MOCNO TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE CIUKI I NIE PODDAWAJCIE SIĘ CZARNO - SZARYM MYŚLOM JAK JA
Ściskam mocno ;*********
Ależ ten świat pokrzywiony jest
Najpierw tyle lat starania się o dzidzię Gdy okazało się, że beta pokazała ciążę to co oczywiście się tak ucieszyłam, że ręce mi się trzęsły... Stan euforii mam już za sobą ... teraz przyszedł czas na doszukiwanie się złych rzeczy
Wczoraj zamiast wejść to do Was i popisać to szukałam w necie informacji o wszystkim tym co może mnie złego spotkać...
I jak tu człowieku normalnie funkcjonowac - skończyłam w łóżku z płaczem Ale mój M jakoś podniósł mnie na duchu
Jak mam wytrzymać pozytywnie do wizyty i mieć nadzieję, że będzie O.K - poradźcie plsssssss.
Nawet nie wiem czy to nie zawczesnie na usg i rozwianie moich czarnych myśli
Pomóżcie mi - myślicie, że usg w czwartek może coś pokazać?
@ miałam 09.12.2013
jeden jedyny raz w poprzednim miesiącu się tulialiśmy - 25.12
a cykle mam 30 dniowe
help please
Dodatkowo zrobiłam wczoraj drugą betę - ale boję się odebrać wynik!!!
Wrrrrrrrrr
STRASZNIE MOCNO TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE CIUKI I NIE PODDAWAJCIE SIĘ CZARNO - SZARYM MYŚLOM JAK JA
Ściskam mocno ;*********