reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
no tak...
po prostu powiedział mi że to 9 tydzień po obliczeniu
a po włożeniu ręki powiedział zdecydowanie około 9 tydzień...
teraz pytanie czy to nie bliżniaki :pPPP i może mu sie wydawało :p że duże hehe a bd bliżniaki mój tata jest jedno jajowym :p

mAnianka moze poprostu poznal po zmianach w szyjce ale na moje myslenie nie mogl sprawdzic jakiej wielkosci jest dziecko bo tak daleko napewno reki nie wcisnie.. :D blizniaki fajna sprawa tylko organizacja potrzebna ;) 9 tydzien to sierpniowka ale chyba i tak zostaniesz z nami co ???:tak: W sierpniowki ciezko by sie bylo wbic a z nami jestes od poczatku ;*)

rita ​juz trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte &&& :-)

Cześć dziewczyny, ja na chwilkę bo kompletnie nie mam siły, jutro jadę na rozmowę o pracę do hotelu na recepcję, niestety rozmowę mam po 14 a po 13 miałam się specjalnie szybciej zwolnic z pracy żeby z córką i z mężem jechać do alergologa:-D bo jakoś nie wiem czy m sobie sam poradzi, :rofl2: Nadia cały czas ma gorączkę ale nie dostała dziś antybiotyku od pani doktor bo miała problemy z tą wątrobą i kazała czekać i żeby ją jutro jeszcze pani alergolog zbadała..:-);-):tak: MOje dziecko każe wstawiać emotikony więc się nie dziwcie na buźki:D:baffled:

Czuję się fatalnie, nie mam siły na nic, mój kochany mąż się spisał dziś wróciłam z pracy a tak czyściuteńko w domku, obiadek u teściów bo robili golonkę... taką miałam na nią ochotę.... ehh zjadłam troszeńkę i myślałam że się porzygam.... jem oczami:szok:

Cały czas jestem głodna, burczy mi w brzuchu, ale nie mogę patrzeć na jedzenie, nie ma tego na co miała bym ochotę, np zjadła bym sobie kiwi, :laugh2::laugh2:ale takie fest kwaśne:angry: :-D:-(

strasznie mi się chce pić. koniecznie zimnego i gazowanego....:-D mąż już się na mnie drze że gardło sobie załatwię....

Manianka93... jakoś dziwne, ale ciężko mi uwierzyć żeby lekarz po takim badaniu określił wielkość dziecka, moim zdaniem dziwne, że 9 tydzień a on USG Nie zrobił...w Polsce mieszkasz??

Rita kochana już pewnie godzinki odliczasz co?:D:D na 8 rano masz wizytę??
Trzymam kciuki &&&:-)

Tekila kochana bęzie dobrze zobaczysz, nie potrzebnie się martwisz kochana... kiedy masz wizytę:)?

reklama
Wizytę mam za dwa tygodnie- o ile beta w środę przyrośnie o 66% ja mniej to mam dzwonić od razu i pewnie szpital wtedy? Wcześniej napisałam,że wyniki wg. norm mojego labo to 3-4 ale pomyliłam się to 4-5 tydzień:) czyli tak ja ja mówię- 5 a nie 6 tydzień:)
Uspokoję się w środę..bo dziś to rozumiem,że nie było widać bo usg łapię od ok 1500 HCG, czyli tydzień za szybko poszłam:)
Głowa mnie boli od tego wszystkie a nic nie mogę łyknąć..... Z tego badania to wyszłam zdruzgotana... hcg wyjątkowo dało mi nadzieję:)
Objawy nadal mam- potworne nudności, piersi bolące:)

Do góry