reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

katka jak pisałam na Pogaduchach mam lekarza z Medicoveru, tego od znajomych odpuszczam i popytam jeszcze znajome, może ktoś kogoś poleci. Z betą sama nie wiem, jak rano zdążę to pójdę.

Będzie dobrze, nie martw się do wizyty masz jeszcze tylko tydzień, dasz rade:) ja mam do następnej jeszcze hohohoh:) dopiero 31 stycznia:(

reklama
Witam się :-)
Podczytuję Was tylko dziewczyny. Test na +. Jutro idę na betę. Strasznie się stresuję bo jestem po jednym poronieniu,
termin porodu wypada mi na 06.09.

Nie wiem jeszcze na kiedy umówię się do ginka. Jak radzicie?;-)

Witaj marika:)
Ja mam termin na 9.09 a do lekarza wybieram sie 14.01. Pewnie jeszcze nie zobacze serduszka ale przynajmniej czy pecherzyk jest dobrze umiejscowiony. Tydzien pozniej serduszko powinno juz byc. Wszystko zalezy od Twojej cierpliwosci ;)
Tez jutro wybieram sie na bete. Daj znac jak wynik.

Ritta napiszę tylko nie wiem kiedy wynik. Jak będą mieć sporo próbek nazbierane to już po południu będę wiedzieć, a jak nie to pojutrze rano.
Od piątku żyję jak we śnie. Staraliśmy się ponad 4 lata. W tym jedno poronienie potem 3 lata nic. Jak odpuściłam to stał się cud. Oby trwał :tak:

Dziewczyny musi być dobrze!W pięknym czasie świątecznym dowiedzieliśmy się o tym cudzie więc będzie dobrze!!!

Byle do 12 tygodnia ;-)
Jeżeli jutro beta będzie powyżej 1000 to pójdę na dniach do gina. Jeżeli nie to poczekam. Wykres mam bez temp w tym cyklu i nie wiem kiedy zaszłam :eek:. Przez 4 lata prowadziłam systematycznie. :rofl2:

Witajcie :-) skrobnę i ja co nie co choć też nie śmiało na razie ;-)
mam 20mies synka i od paru dni pojawiają się na testach upragnione II kreseczki :-D:-D:-D z pierwszą ciążą udało się nam w pierwszym cyklu a teraz musieliśmy poczekać i w 5 cyklu zaskoczyło, ale w końcu jest i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:tak: pod koniec tyg skoczę na betę i umówię się potem do gina :tak:

Witajcie wrześnioweczki :-) jak tam się czujecie od rana? Mnie dzisiaj zemdlilo gdy poczułam zapach wody toaletowej męża :p. A poza tym właśnie wracam z laboratorium - powtórzyłam bete (niestety po 96 godzinach dopiero z uwagi na długi weekend) i przy okazji zrobiłam morfologie bo przecież i tak gin kazałby zrobić. do mojej wizyty zostały tylko 2 dni <3

reklama
Do góry