reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

katka jak pisałam na Pogaduchach mam lekarza z Medicoveru, tego od znajomych odpuszczam i popytam jeszcze znajome, może ktoś kogoś poleci. Z betą sama nie wiem, jak rano zdążę to pójdę.

Będzie dobrze, nie martw się do wizyty masz jeszcze tylko tydzień, dasz rade:) ja mam do następnej jeszcze hohohoh:) dopiero 31 stycznia:(

reklama
Witam się :-)
Podczytuję Was tylko dziewczyny. Test na +. Jutro idę na betę. Strasznie się stresuję bo jestem po jednym poronieniu,
termin porodu wypada mi na 06.09.

Nie wiem jeszcze na kiedy umówię się do ginka. Jak radzicie?;-)

Witaj marika:)
Ja mam termin na 9.09 a do lekarza wybieram sie 14.01. Pewnie jeszcze nie zobacze serduszka ale przynajmniej czy pecherzyk jest dobrze umiejscowiony. Tydzien pozniej serduszko powinno juz byc. Wszystko zalezy od Twojej cierpliwosci ;)
Tez jutro wybieram sie na bete. Daj znac jak wynik.

Ritta napiszę tylko nie wiem kiedy wynik. Jak będą mieć sporo próbek nazbierane to już po południu będę wiedzieć, a jak nie to pojutrze rano.
Od piątku żyję jak we śnie. Staraliśmy się ponad 4 lata. W tym jedno poronienie potem 3 lata nic. Jak odpuściłam to stał się cud. Oby trwał :tak:

Dziewczyny musi być dobrze!W pięknym czasie świątecznym dowiedzieliśmy się o tym cudzie więc będzie dobrze!!!

Byle do 12 tygodnia ;-)
Jeżeli jutro beta będzie powyżej 1000 to pójdę na dniach do gina. Jeżeli nie to poczekam. Wykres mam bez temp w tym cyklu i nie wiem kiedy zaszłam :eek:. Przez 4 lata prowadziłam systematycznie. :rofl2:

Witajcie :-) skrobnę i ja co nie co choć też nie śmiało na razie ;-)
mam 20mies synka i od paru dni pojawiają się na testach upragnione II kreseczki :-D:-D:-D z pierwszą ciążą udało się nam w pierwszym cyklu a teraz musieliśmy poczekać i w 5 cyklu zaskoczyło, ale w końcu jest i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:tak: pod koniec tyg skoczę na betę i umówię się potem do gina :tak:

Witajcie wrześnioweczki :-) jak tam się czujecie od rana? Mnie dzisiaj zemdlilo gdy poczułam zapach wody toaletowej męża :p. A poza tym właśnie wracam z laboratorium - powtórzyłam bete (niestety po 96 godzinach dopiero z uwagi na długi weekend) i przy okazji zrobiłam morfologie bo przecież i tak gin kazałby zrobić. do mojej wizyty zostały tylko 2 dni <3

reklama
Do góry