reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ookatkaoo1993, co do galeri brzuszków to widziałam po innych wątkach, że takie pomysły padały, żeby pokazać brzuszki na samym początku ale niestety umierało to śmiercią naturalną bo dopiero kiedy brzuszki rosną to dziewczyny lubią się nimi chwalić. Założyć wątek nie zaszkodzi, zobaczymy co z tego będzie.
A co do listy wrześniówek to jak masz ochotę to jak najbardziej możesz się tym zająć. :tak:

reklama
wesolutka85, tobie też miłej nocy. :blink:

Ja też zmykam do spania bo jutro od samego rana czeka mnie 20godzinna podróż samochodem do Norwegi. Aż mi się słabo jak o tym pomyśle... :-(

Kurcze, ale się rozpisałyście....
Witam się z nowymi koleżankami.
Mam wyniki beta 402.74, więc chyba ok, na wizytę umówiłam się na 20 stycznia.
codo badania bety, nigdy wcześniej nie robiłam, tylko testy. A teraz zrobiłam ...tak przy okazji, bo robiłam inne badania z okazji mojego przeziębienia, no i tak już razem zrobiłam.U mnie kosztowało 33zł.
wizyta 20, to będzie gdzies 7 tydz, więc mam nadzieję, że już zobaczę serduszko.
ookatkaoo jeśli masz czas i chęci, to rób listę. Proponuję wpisać wiek, dzieci,, jeśli któraś posiada, może ile cykli starań.
A co do brzuszków, to ja na pewno swojego długo nie pokarzę... Bo to dość spora "opona".
Mojemu mężowi wczoraj tęz się zachciało "przytulania", ale niestety, nic z tego. Taka jestem przeziębiona, że ledwo oddycham, a jemu figle w głowie.
Powiem Wam, Ze w poprzedniej ciąży od początku miałam jakiś taki dystans, że zawsze coś się może zdażyć. Ale za to teraz jakoś tak jestem pozytywnie naładowana.
&&&&& za Was i za mnie
Późno już, pora do łóżeczka, dobranoc.

Ostatnia edycja:
WITAM was serdecznie :-D,
wizyte pierwszą mam w środe ,
30 grudnia mialam dostac okres, nie dostałam , testy pozytywne już miałam 4 dni przed:) teraz już mocne krechy ..
pierwszy raz mamą zostałam w marcu 2010:-)

No to jeśli można to i ja dołącze się z moimi 2 kreseczkami:-) według ovu termin mam na 8 wrzesnia. Bedzie to nasz drugi potomek mam już 4 letniego synka.Pierwsza wizyte mam w środe mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze bo staraliśmy się o kolejne dziecko 3 lata.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Witajcie wrześnióweczki :) Trzymam za Was kciuki i za Wasze Fasolki :) Oby dzielnie i zdrowo rosły przez następne miesiące :)
Życzę Wam też spokojnej ciąży, i bezproblemowych, terminowych i cudownych porodów :)
Dużo zdrówka i szczęścia dla Was wszystkich :)

Candy6, Dominikak86 Witam was serdecznie, rozgośćcie się:] :-)

No cześć wszystkim, troszkę sobie dziś pospałam, do 8:) super... bo ostatnio wstaje o 6...;]

Nadusia śpi a ja popijam kawkę:)

Wesolutka85... Basen hmmm superaśnie, my c córka staramy się jeździć do 2 weekend
, bo basen mamy 40 km od domu. Ale od końca września mała cały czas choruje i basen musimy sobie odpuścić, a ona tak kocha basen... cieszy się strasznie...

Co do listy Wrześniówek 2014 jest jakaś zainteresowana zrobieniem?
Ja z miłą chęcią bym zrobiła ale u mnie jakoś ostatnio mało czasu, mąż kończy u nas remont... małą trzeba się zająć i na kompa siadam tak o z doskoku... jest chętna?

Myślałam coś jak mają inne nie wiem czy jest sens w tabeli? czy po prostu tak jak ktoś pisał jak któraś z z nas zdecyduje się zrobić to do niej wysyłać priw z ( naszym nickiem=nasze imie, termin porodu wg ostatniej @ i wg USG, cykl starać, imię dla maleństwa, i płeć... płeć podejrzewam że będzie znana dopiero w połowie ale miejsce na nią można zrobić,)

nie wiem co tam jeszcze można dopisać?:D

reklama
witajcie Dziewczyny :)
Candy, moja cora miala identyczna wage przy urodzeniu. Wiec po cichu licze ze w tej ciazy bedzie podobnie :)

Katka, rozumiem, że te pobudki Ci Nadia serwuje o 6 ;) Nasza dobroduszna Ola pozwala pospać do 7:30 :) i zawsze budzi nas kupa, więc nie ma mowy o poleniuchowaniu dłużej :D
Zaczelismy w 4 miesiacu i jestesmy zadowoleni, uniknelismy chorob ba nawet kataru, ma fajny kontakt z innymi dziecmi i nie boi sie halasu :D

Dobra wysyłajćie do mnie Pw, ja zrobie liste, a potem kazda bedzie mogla edytowac. Tyle ze dajcie mi troche czasu, bo dzisiaj i jutro jestesmy poza domem.

Do góry