reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

jeszcze na przeziębienie dobry jest syrop prawoślazowy :) i można tantum verde dla dzieci :) i nasiwin dla dzieci do nosa :)

maddlena no nie dziwię się że ręka boli.. ale jesteś już po przynajmniej :) może okład z lodu by pomogł ??

nexiss ja uwielbiam ziemniaki w mundurkach z masłem i solą i śledz opiekany do tego:)

denka nie chudnij tak ... jedz kochana wiem że stres zżera no ale dla kruszynki :) sama juz nie bedziesz nigdy ... a facetami nie warto się przejmować jeśli na to nie zasługują ... Silna jesteś i dasz radę dla siebie i kruszynki :) za niedługo bedziesz się śmiać z tego co się teraz dzieję i będziesz mega szczęśliwa :)

kara ja piekłąm szarlotkę w tamtym tygodniu też mnie jakoś wzieło na nią :) hehe

reklama
denka, pamietaj ze Tobie jak i Malenstwu mąż powinien placic alimenty - tymbardziej jesli ma kase ;))

kara, ty szarlotke pieklas, a ja chyba wysle meza po buraki, bo jak robilam Oli obiad (min. buraka) to wlasnie mnie naszla taka ochota ze nie do wiary :p
ale teraz pora na obiadek - pierogi ruskie :p

Dziewczyny, może trochę wyluzujcie. Jesteśmy po to żeby się wspierać, a nie jeździć po sobie.
Nie znam sytuacji denki (bo jest to jej prywatna sprawa), ale nie zmienia to faktu ze zostaje sama z dzieckiem bez srodkow do zycia. Moze zrobila w zyciu bledy, ale nie jestesmy od oceny tego.
Nie chciałabym, żeby to forum było kolejnym miejscem gdzie spotykają się hejterzy i czekają, ąz komuś podwinie się noga....

Nie robie Ritta ale co mam wiecej opisywac, skoro mnie osadzilas. To, ze poznalam innego bylo skutkiem a nie przyczyna, uciekalam zamiast sie odwazyc mu postawic. Nawet nie masz pojecia, ze w naszym kraju od czasow komuny nie wiele sie zmienilo. Teraz pisze to bo nie jestem zastraszona. Zaluje ze ani razu nie poszlam na obdukcje, wtedy myslalam inaczej, maz jest policjantem na dobrym stanowisku. Dlaczego mialby tracic prace, bo jestem zla zona? Bo chce czasem wyjsc z kolezanka, kupic tusz do rzes? A z reszta, po co mam sie tlumaczyc. Moge byc dla Ciebie bydlakiem, trudno.

Denka ja Cię nie oceniam.
Gdzieś napisałaś że to tylko Twoja wina, że to Ty rozbiłaś rodzinę i tego żałujesz i chcesz żeby Ci wybaczył. Teraz piszesz coś innego.

Każdy popełnia błędy i życzę, żeby Ci się życie ułożyło, ale truno mi współczuć jeśli mam świadomość że sama doprowadziłaś do takiej sytuacji.
Ja też w życiu zrobiłam nie jedną głupotę ale nie szukam winy w innych. Nie mam prawa Cię oceniać bo nie znam Twojej sytuacji w 100 %.

Tak, też uważam że ten wątek powinien być przede wszystkim aby się wspierać. Głównie w sprawach ciąży ale jak się lepiej poznamy może i innych.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jeszcze chwila a zaslinie calego laptopa...:szok: mnnn golabki... ale tylko z ketchupem :sorry2: i taka cieplutka szarlotka z bita smietana i lodami :laugh2: mniamniusnooo... gdybym nie miala takiego lenia juz bym ja piekla :tak: ale za 3 tygodnie lece do rodzicow , mama jest kucharka rewelacyjna wiec porozpieszcza moje kubki smakowe :tak: ja wczoraj miala ochote na taki wiosenny obiadek, ziemniaczki (szkoda tylko ze nie mlode) jajo sadzone i mizeria... a co do koperku, zawsze latem dostaje sloiczki ze swiezo posiekanym koperkiem, natka pietruszki, i selera w domku wrzucam do zamrazalki i voilaaa swieze przyprawy na zawolanie... a jak juz tak bla blamy o jedzeniu to czy ktoras z Was uzywa tej takiej machiny do gotowania na parze ? jak takie jedzonko smakuje ??

ania// no u mnie jest troche dziwny zwiazek bo mój partner mieszka osobno wynajmuje dom i tam ma połowe czasu dzieci z poprzedniego związku razem jak narazie nie udalo się nas pogodzić , wiec znów mieszkam osobno , ale teraz ten tydzień nie ma dzieci a i tak jest w tamtym domu sam zamiast tu w mieszkaniu które mi wynajmuje ..:-(
ma teraz tez problemy w pracy i tak tłumaczy to a mi samej ciężko bo nawet nie ma z kim pogadać i pom ocy przy moim urwisie , ostatnio nawet nie ma czasu zadzwonic eh ,
jutro do kina mieliśmy pójść więc nie wiem czy pójdziemy , ja bardzo chętnie bym poszła ..

reklama
Eliane ja używam parowara, kupiłam go parę miesięcy temu aby zdrowo jeść i w końcu schudnąć, ale szczerze używałam go może ze 4 razy, jedzenie na nim smakuje nawet nawet ale pod koniec gotowania najlepiej dosypac jakiś przypraw voby wzbogacić smak bo tak większość warzyw jest bez smaku. Rybę kiedyś też na tym robiłam ale był to mrożony filet i piana mi się z tego zrobiła, po tym już tego badziewa nie kupuje, jak już to kostki rybne lub świeżą rybę nie mrożoną.

Do góry