reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
candy6 ja ostatnio w markecie widziałam nowe gorące kubki te zalewajki, aż mi smaka zrobiły, ale czytałam że w ciąży najlepiej takiego świństwa nie tykać bo to sama chemia.

najlepsze ze wciągałam w pierwszej ciązy i mój mały makaron zawsze mi chce podbierać a jest przecież niejadkiem ale chyba zupki z czasów ciąży pamięta heheh:-p

Ritta, to naprawde trudna sprawa, obwiniam sie i obwinialam o wszystko co zlego sie stalo, za to, ze zaslugiwalam na bicie i ponizanie, na zamykanie w domu gdy wychodzil, przez chwile w towarzystwie innego czulam sie normalnie i teraz po czasie, czuje sie bez niego lepiej.
To nie historia do opisywania na forum. A bydlakiem bedzie dla mnie zawsze, nie wazne, czy dla kogos jest biednym dobrym facetem, ktorego zona zdradzala.
Rodzina odetchnela, ze przejrzalam na oczy, tylko szkoda, ze zaszlam w ciaze, ale to co mnie czeka, jest lepsze niz to co by bylo bedac z nim.
A on... wyprowadzil sie do kochanki, ktora mial juz od bardzo dawna. To co napisalam to i tak 2% tego co sie stalo.
Nie zostawil mnie przez zdrade, tylko miesiac pozniej, gdy dowiedzial sie o ciazy. Kto wie, moze kiedys spotkam go z wozkiem, ale bynajmnien naszego dziecka. Skonczylam temat.

Dziekuje nexiss, ja mam w planach zakup takiego cuda bo mam straszne problemy z jelitami, wiec smazone mi nie sluzy , ale strasznie uwielbiam smazone, pieczone i inne takie , mam nadzieje ze jedzonko z tego ustrojstwa bedzie mi smakowac bo ja wychowana przez zawodowa kucharke i lubie rozpieszczac podniebienie :tak: Ahhh.... ide jednak robic ta szarlotke, zachcianka wziela gore nad lenistwem :-):-)

ok, denka, Ty najlepiej znasz swoją sytuację i najlepiej wiesz co dla ciebie najlepsze. Współczuję sytuacji w tak ważnym okresie życia jakim jest ciąża. Dla mnie to był piękny okres i myślę, że teraz też będzie. Tobie też życzę żeby choć trochę był wyjątkowy ...

Moja sytuacja też jest trochę pokręcona ale to może kiedyś ;-)

denka jeszcze będzie czas o tym mówić ale jeśli facet jest tak mściwy i przemcowy jak piszesz to chyba dla Ciebie lepiej by było żeby on tego dziecka nie uznał. Zwłaszcza że to policjant. Życzę spokojnej ciąży i żeby teraz było już tylko lepiej.

No dobrze nexiss , udalo Ci sie namowilas mnie, w piatek jade zakupic to cudo :tak: a tak odnosnie Walbrzycha, pod koniec pazdziernika spedzilam tam 2 dni, samego miasta nie zwiedzalam ale przyjaciel zabral mnie do Szczawna , bardzo mi sie podobalo... :-D Ide piec ciacho, jak skoncze to Was poczestuje :-D

reklama
Dzieki, jeszcze nie zaczelam sie zbytnio cieszyc dzieckiem inpewnie nie predko zaczne. Naprawde nie zamierzalam z siebie robic ofiary i wywlekac to wszystko. jak przestane sie go bac i obwiniac o cale zlo tego swiata to bedzie juz tylko lepiej :) Jestem mloda i musze sie ogarnac :)

Do góry