reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Anusia nie przepraszaj :D

No to bede czekac na te objawy, moze sie w koncu pojawia :)

Nimfii gratuluje udanej wizyty :)

reklama
emalia nie masz co brać do siebie usg w 5 tyg.
ja idę teraz zeby wykluczyć jedynie pozamaciczną
bo zarodka wiem że mogę nie zobaczyć
z obiema córkami miałam te same przeżycia
byłam w 5 tyg. lekarz nie widział nic ,oczywiście ile sie wypłakałam to tylko ja wiem...ale już w kontrolnym usg w 8 tyg (z pierwszą) było widać wszystko
a z drugą córcią to w 8 jeszcze nie widać było,
ale poszłam w 9 tyg. i był zarodek a nawet dwa,tylko jeden mniejszy,sprawdzilismy po tygodniu i sie wchłonął....
więc nie ma co sie JUŻ nastawiać.....ZA TYDZIEŃ ALBO ZA DWA powtórz,chyba ze dasz rade wytrzymać do 8 tyg. to już powinnaś wiedzieć na 100%

witam się wieczornie :)

widze że wizyty udane :) bardzo się ciesze :) ja też po wizycie ale to w odpowiednim wątku :)

emalia głowa do góry :)

obiawy zawitają do każdej :) a póżniej bedziemy narzekać :p

jakaś panięta jestm dzisiaj strasznie.. Dobranoć mamusie :)

Zgadzam sie z dziewczynami, emalia to jeszcze bardzo wczesnie, daj urosnac dzidziusiowi. Gdy ja bylam na wixycie 5tc i 2dn lekarz powiedzial, ze to dopiero 4tc 6dz. Zalrxy czy ma nowoczesne usg! Spokojnie

Sawi nie wkrecaj sobie tez pozamacicznej, troche czuje sie einna bo o tym wspomnialam :(

Nimfii uwazam ze jesli mam mozliwosc chodzic na nfz do dobrego lekarza, to po co placic prywatnie? Po to sa skladki. Nie napychaj ich kieszeni :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry wrzesniòwki :) gratuluję szczęśliwych wizyt i życzę Wam spokojnego dnia.

Sawi 3mam kciuki za dzisiejsza wizytę&&&

Hej dziewczyny, swedzi i piecze od tej luteiny i wyczytalam, ze podobno kora debu lagodzi podraznienia. Parzy sie ja i podmywa roztworem. Stosowala ktoras z was ten sposob?

Zele intymne sa niesamowicie drogie a clotrimazol srednio zdaje egzamin...

hej dziewczyny ...:)

denka nie słyszłam takiego sposobu..ale spróbuj :) też słyszałam o podmywanie się jogurtem...
co do lekarza to jeśli jest lekarz kompetentny i ma się do niego zaufanie na NFZ to oczywiście ze lepiej chodzić.. ale jeśli nie to zostają tylko prywatni :) ja już tylu lekarzy przeszłam że szok.. i niestety tylko ten któremu się płaci zdobył moje zaufanie :) na szczęście wizyta kosztuję 80 zł to jeszcze można jedyne co to cytologia 30 zł.. a tak innych kosztów nie ma :) i na badania prenatalne nie musze sie zapisywac bo on robi i to w cenie wizyty:)

sawi za wizytę &&&& :)

Witam dziewczyny. Mam nadzieję, że będę mogła do Was dołączyć. Test pozytywny, beta z piątku 325, beta z poniedziałku 948. Na USG w piątek nic jeszcze nie było widać - tylko ciałko żółte. U mnie sytuacja jest o tyle trudna, że mam plamienia. Póki co leżę i biorę dupka. Lekarka mówiła, że na tym etapie nie można nic zrobić - natura sama decyduje. Ja jednak mam nadzieję, że zadecyduję, że maluch ze mną zostanie.

reklama
Ale nas tu już sporo :) witam was wszystkie które do nas dołączyły :) gratuluję udanych wizyt wczorajszych. Niech maluszki zdrowo rosną

Do góry