reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Anusia nie przepraszaj :D

No to bede czekac na te objawy, moze sie w koncu pojawia :)

Nimfii gratuluje udanej wizyty :)

reklama
emalia nie masz co brać do siebie usg w 5 tyg.
ja idę teraz zeby wykluczyć jedynie pozamaciczną
bo zarodka wiem że mogę nie zobaczyć
z obiema córkami miałam te same przeżycia
byłam w 5 tyg. lekarz nie widział nic ,oczywiście ile sie wypłakałam to tylko ja wiem...ale już w kontrolnym usg w 8 tyg (z pierwszą) było widać wszystko
a z drugą córcią to w 8 jeszcze nie widać było,
ale poszłam w 9 tyg. i był zarodek a nawet dwa,tylko jeden mniejszy,sprawdzilismy po tygodniu i sie wchłonął....
więc nie ma co sie JUŻ nastawiać.....ZA TYDZIEŃ ALBO ZA DWA powtórz,chyba ze dasz rade wytrzymać do 8 tyg. to już powinnaś wiedzieć na 100%

witam się wieczornie :)

widze że wizyty udane :) bardzo się ciesze :) ja też po wizycie ale to w odpowiednim wątku :)

emalia głowa do góry :)

obiawy zawitają do każdej :) a póżniej bedziemy narzekać :p

jakaś panięta jestm dzisiaj strasznie.. Dobranoć mamusie :)

Zgadzam sie z dziewczynami, emalia to jeszcze bardzo wczesnie, daj urosnac dzidziusiowi. Gdy ja bylam na wixycie 5tc i 2dn lekarz powiedzial, ze to dopiero 4tc 6dz. Zalrxy czy ma nowoczesne usg! Spokojnie

Sawi nie wkrecaj sobie tez pozamacicznej, troche czuje sie einna bo o tym wspomnialam :(

Nimfii uwazam ze jesli mam mozliwosc chodzic na nfz do dobrego lekarza, to po co placic prywatnie? Po to sa skladki. Nie napychaj ich kieszeni :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry wrzesniòwki :) gratuluję szczęśliwych wizyt i życzę Wam spokojnego dnia.

Sawi 3mam kciuki za dzisiejsza wizytę&&&

Hej dziewczyny, swedzi i piecze od tej luteiny i wyczytalam, ze podobno kora debu lagodzi podraznienia. Parzy sie ja i podmywa roztworem. Stosowala ktoras z was ten sposob?

Zele intymne sa niesamowicie drogie a clotrimazol srednio zdaje egzamin...

hej dziewczyny ...:)

denka nie słyszłam takiego sposobu..ale spróbuj :) też słyszałam o podmywanie się jogurtem...
co do lekarza to jeśli jest lekarz kompetentny i ma się do niego zaufanie na NFZ to oczywiście ze lepiej chodzić.. ale jeśli nie to zostają tylko prywatni :) ja już tylu lekarzy przeszłam że szok.. i niestety tylko ten któremu się płaci zdobył moje zaufanie :) na szczęście wizyta kosztuję 80 zł to jeszcze można jedyne co to cytologia 30 zł.. a tak innych kosztów nie ma :) i na badania prenatalne nie musze sie zapisywac bo on robi i to w cenie wizyty:)

sawi za wizytę &&&& :)

Witam dziewczyny. Mam nadzieję, że będę mogła do Was dołączyć. Test pozytywny, beta z piątku 325, beta z poniedziałku 948. Na USG w piątek nic jeszcze nie było widać - tylko ciałko żółte. U mnie sytuacja jest o tyle trudna, że mam plamienia. Póki co leżę i biorę dupka. Lekarka mówiła, że na tym etapie nie można nic zrobić - natura sama decyduje. Ja jednak mam nadzieję, że zadecyduję, że maluch ze mną zostanie.

reklama
Ale nas tu już sporo :) witam was wszystkie które do nas dołączyły :) gratuluję udanych wizyt wczorajszych. Niech maluszki zdrowo rosną

Do góry