reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ritta jest jeszcze Rampers na ul. Inżynierskiej i Smyk jest dość duży ten nowy w Felicity otworzony, a Felicity masz na Witosa za Makro i Carreforuem, no i Baby Fant, chyba tyle z tych większych, reszta drobne sklepiki;-) ps. ja też nadal nic nie mam, ale tak mi sie nie chce tyłka ruszyć po sklepach pojeździć

kara szybko zleci te 40 minut

reklama
Maltanka ponoć nie ma chętnych. Czekali ponad pół roku i tylko ktoś zadzwonił z pytaniem. Próbowali wynając, ale odstępnego chcieli ponad 2tys tak jak ludzie za domki wolno stojące biorą i nic.
Tu w tych rejonach ludzi nie stać na taki wynajem...

No i chcieli bu artur w końcu wziął na zasadach takich jakich wynajmujemu mieszkanie w bloku z umową normalnie u notariusza bez podwyżek my robimu wszystkie opłaty. Możemu sobie meblować tylko już w domku na swój koszt.

Oni nam wezmą ekipę odświeżą opłacą dzadzą na koszt białej farby, a my do kolorowej musimy dopłacić jeżeli byśmy chcieli.

Po 10latach za połowę cenu można odkupić, a oni teraz już to w bloku sprzedadzą.

Właśnie nie ma kto mnie zabrać bo tata już tam drugą babcię obiecał zabrać, dziadka, sis i ciotkę =(

Wieczorem z mężem i dzieciakami podjedziemy. Razem. I tak dzieci bezpiecznie będą się czuć.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny Słonecznie :)
maltanka ja nie miałam zamiaru nikogo straszyć :-) ale ja się przygotowuję wiesz bo jak już wiem że u mnie nie ma znieczulenia to nie mam wyjścia :-)
hania no tu racja twój synek chyba jeszcze z mały żeby go zabierać na pogrzeb, a w dodatku w twojej sytuacji, przecież nie będziesz za nim biegała po cmentarzu, chyba że ktoś jednak byłby tak miły i cie zawiózł tylko co z Dominikiem, trudna sytuacja współczuję, bo pewnie bardzo byś chciała być..
kara jak 40 min to już prawie jest po wszystkim :)
nexiss chyba musisz więcej odpoczywać
maltanka te sklepy to pewnie i mi się przydadzą, dzięki ;-)

kciuki &&& za Wasze wizyty jeśli są.

Nexiss, współczuję bólu, mam nadzieję, że dzisiaj lepiej. Mnie też boli to tu to tam ale jakoś przechodzi po czasie (przynajamniej dotychczas).
Hania, twojemu mężowi przysługuje przecież urlop okolicznościowy na pogrzeb babci...
U nas słońce za chmurami, chyba przelotnie popada i muszę was zmartwić, ale od nas idzie dalej do was. Tylko dziewczyny z połudn.-wsch. Polski będę miały gorąco :-)
Powodzenia na wizytach tych "słodkich" i tych "dowcipnych" :-)

Ann_ u mnie też nie ma znieczulenia, przynajmniej nie było, chyba, że się coś zmieniło...mam nadzieję, to też muszę się psychicznie przygotować;-) ps. w tych sklepach to najlepiej po promocjach patrzeć, bo ceny mają przesadne, mi najbardziej Baby Fant odpowiada

hania to pojedziecie wieczorkiem wszyscy na cmentarz, ps. to w sumie nie taka zła zamiana, jak na takich zasadach jak mieszkanie, ciekawe tylko jak opłaty wychodzą

Ostatnia edycja:
Joani, ale to moja babcia. Nie jego.

Maltanka opłaty razem o 200zł drożej niż tu w bloku niestety.

Ostatnia edycja:
Moja koleżanka dostała taki urlop, fakt tylko, że oni mieszkali pod jednym dachem i to chyba był powód tego urlopu.

reklama
Joani twoja koleżanka podpięła się pod ten kawałek rozporządzenia:

"1 dzień urlopu okolicznościowego przysługuje w razie - ...a także innej osoby pozostającej na utrzymaniu pracownika lub pod jego bezpośrednią opieką "

U nas tej możliwości nie ma A nie dostanie wolnego.

Maltanka jeszcze wrócę się do opłat tam jest 200zł drożej i dodatkowo internet, Tv i telefon we własnym zakresie. Czyli tak jak my będziemy przenosić nasze orange to dodatkowo 160zł prawie.

Ostatnia edycja:
Do góry