reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Przeczytałam parę postów Majówek i oglądałam ich maleństwa i aż się rozpływam. Jeszcze troszkę i my dziewczyny :-D
Marciątko dobrze mówisz to dla dobra Małej i warto się poświęcić. Czytaj książki :)
Kusiak wyobrażam sobie jak musi być trudno słuchać kiedy mówią że dziecko rozrabia a człowiek stara się by było jak najlepiej, ale może to właśnie jest jakiś bunt i wszystko jest do roztłumaczenia. A ty bierzesz to bardzo do siebie. Głowa do góry, jakoś dasz radę :tak:

reklama
Cześć Mamusie,
chciałam się tylko zameldować i powiedzieć, że u nas wszystko OK, natomiast nie mam dostępu do netu. Mały wyczerpał cały limit na Śwince Peppie, nawet nie wiem kiedy, takze jestem odcięta od świata.
Pozdrawiam WAs i mam nadzieję, że w najbliższym czasie nadrobię

i ja wpadłam na chwilkę,

kusiak mój ma podobnie, co prawda nie do pani ale do dzieci zdarza mu sie często, jest strasznym butownikiem , łatwo się wkurza , myślę że poprostu trzeba przeczekać ...

ann może tą rączki, ja myślałam że to kopniaki , ale mała główką w dół już i rączkami "pięściami" napierdziela w pęcherz i ot czasem ostro

Maltanka nas teraz nie stać na odkupienie domki i nie bylibyśmy zainteresowani na 200%. Oni wiedza, ze my ze wzgledu na brak zdolnosci kredytowej wynajmujemy mieszkanie.

Ponoć nie mogą go sprzedać, dlatego chcą na 10lat wynając przez ten czas ja pewnje pójdę do pracy będziemy mogli wziąść kredyt i odkupić go. Na to liczą.

Ten dom jest daleko od miasta. Teren duży, kto to weźmie.

A to w bloku, lokalizacja marzenie miszkanie na luks, oplaty groszowe. My niedawno nowe meble kupiliśmy do pokoju dziennego, ake czynszu i odstepnego nie płaciliśmy za to.

Wiec oni mysle wiedza co robia, za domek musza placic a sami powiedzieli ze ich tak nie stac.

Ostatnia edycja:
candy może tak być ale na ostatniej wizycie był główką do góry, chyba że sobie fiknął :-)
dooda wiem co czujesz mi się czasami samej zdarza zużyć cały limit a mam nie taki mały :-D

reklama
Do góry