reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Bubbles ja też z obu, ale jak chodzę na badania to jest taka starsza babka, która tak dobrze pobiera, nawet wkłucia nie czuję

tylko żeby domek był w miarę w dobrym stanie, w zimie potem ogrzewanie może być kosztowne

reklama
Dałam radę i już biorę się do pracy :)

Ja na pogrzeb dziadka mojego m dostałam pol dnia wolnego al e nie dlatego że mi się należało tylko z uprzejmości szefowej... Hania myślę że pojechanie wieczorem wszyscy razem to dobry pomysł.

Maltanka ja to mam tak, że jakby mi nie pobrali to i tak mi siniak wyjdzie, a ta babeczka co mi teraz pobierała to też delikatna była, że samo wkłuwanie było ok:tak:

Jak mi się nic nie chcę, wypiłam kawę i nie mogę się zebrać, żeby pójść się wykąpać:-D

Bubbles mnie to piekło i szczypało za drugim popraniem, potem patrzę, a tu siniak ps. chcesz kopa na rozpęd:-D

ja nastawiłam zupę i powycierałam kurz w między czasie, zaraz biorę się za odkurzanie, a po 15 do banku muszę jeszcze jechać, już mnie ten nasz bank tak wkurza, zawsze z czymś mają problem:wściekła/y:

Hania jednak domek to chyba większy niż mieszkanie prawda, a dla waszej rodzinki większy jak znalazł i jest za pewne jakiś ogródek dla dzieciaków, no i to jednak dom więc pewnie warto te kilka groszy dołożyć
Emka jak już pisałaś to wybacz, ale nie pamiętam, na jaką datę ostatecznie się zdecydowaliście?

!
wybaczcie,ze tak Was zaniedbuje,ale jakis mam brak weny na pisanie... podczytuje Was regularnie i ciesze sie,ze z gruntu wszystko ok. u nas tez dobrze,wlasnie czekam na wizyte,jak zwykle obsuwka :-/ malenstwo szaleje w brzuszku,za 2 tyg idziemy prywatnie nagrac plytke,to moze dowiemy sie kto tam mieszka :-) o ile da sie uparciuch podgladnac

haniu przykro mi z powodu babci. tule mocno!

pozdrawiam Was wszystkie i milego dnia zycze :-*

Miałam robić zapiekankę z tuńczykiem, ale mi się odechciało ... jak widzę, nie jestem sama :-)
Za to naszła mnie ochota na naleśniki, o dziwo, bo jak dla mnie naleśniki to tylko na podwieczorek, bo jak można się nimi najeść, w dodatku na słodko, na obiad :-D ciąża nie zna granic, więc je zrobię, mąż będzie zaskoczony, bo on znowu je uwielbia. Ale nie chce mi się iść do sklepu a mlika niet..... ja też poproszę kopala :-D
Również miałam wielkiego siniaka, bo mi 3razy z jednego miejsca kuła, bo na drugiej ręce nie mogła żyły znaleźć :baffled:

Hania ja tez mysle ze pewnie bedzie lepiej jak pojdziecie wszyscy wieczorem.

Cos mnie moja mala dzisiaj denerwuje. Wczoraj sie malo ruszala a dzisjeszcze mniej... Od czasu do czasu tylko jakies ruchy czuje ale takie dziwne, krotkie i takie nagle/szarpane jak przy czkawce ale bardzo sa nieregularne wiec to nie czkawka...

Hejka :)
Ale drukujecie od rana :)
Ja niedawno wstałam, z mamą jesteśmy już pogodzone chyba, i tak lepiej a nie w złościach.
Kręgosłup odpoczoł i narazie nie boli. Fakt wczoraj trochę dłużej połaziłam i miał prawo boleć, ale 2 dni temu dużo nie chodziłam ale za to stałam i wiem, że muszę duuuużo leżeć. Mój kręgosłup nie dość, że musi dźwigać moje cielsko to jeszcze mu przyszło to dźwigania malucha, który cały czas rośnie, więc jest obciążony. Także dużo odpoczynku.

Miałam dziś poleżeć sobie na balkonie ale coś dziś nie ładnie, niby te 17 st ale zero słońca i wieje.. Może jutro się poprawi.

Jak któraś wizytuje to zaciskam && :)
Miłego dzionka :)

reklama
ja też poproszę kopala :-D

a masz kopala :-D byłaś w sklepie, rzuć naleśnikiem;-) mnie ostatnio też coś wzięło na naleśniki, ale tylko jem, mój P ich smaży, mi nie wiem jak bym się nie starała to i tak się przykleją do patelni:-D

Cos mnie moja mala dzisiaj denerwuje. Wczoraj sie malo ruszala a dzisjeszcze mniej...

Kusiak spokojnie, może ma śpiący dzień, mój wczoraj mało się ruszał, dzisiaj trochę rano, a później to nie wiem bo w sumie cały czas chodzę to i nie czuję

Ja niedawno wstałam, z mamą jesteśmy już pogodzone chyba, i tak lepiej a nie w złościach.
Kręgosłup odpoczoł i narazie nie boli.

super, że z mamą się dogadałyście, a kręgosłup fakt może dokuczyć, ja to mam najgorzej jak usiądę, ciężko wstać potem, do tego muszę uważać na kolano, w zeszłym roku miałam skręcone i właśnie czasami daje o sobie znać

Do góry